Armie Hammer og Paige Lorenze:

- Han bet meg over hele kroppen

Armie Hammers eks kommer med oppsiktsvekkende påstander om stjernen.

ANKLAGES: Hollywood-stjernen Armie Hammer får sjokkerende anklager rettet mot seg av eksen Paige Lorenze. Her er Hammer avbildet med Lorenze (t.v.) og moren hans i anledning Thanksgiving i fjor. Foto: PLJDMC / Splash News / NTB
ANKLAGES: Hollywood-stjernen Armie Hammer får sjokkerende anklager rettet mot seg av eksen Paige Lorenze. Her er Hammer avbildet med Lorenze (t.v.) og moren hans i anledning Thanksgiving i fjor. Foto: PLJDMC / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det versert sjokkerende rykter og påstander rundt Armie Hammer (34).

En rekke meldinger, som det ble hevdet stammet fra «Call Me by Your Name»-stjernens sosiale medier-kontoer, avslørte tilsynelatende Hammers seksuelle fantasier - og at han visstnok er kannibal.

Nå går en ekskjæreste som han datet i fjor, Paige Lorenze (22), ut med flere urovekkende anklager om den amerikanske skuespilleren.

Ifølge Lorenze skal Hammer ha brukt en kniv på henne, og risset inn forbokstaven sin, «A», nederst i mageregionen, nær underlivet hennes. Det skriver blant andre Page Six og Daily Mail.

- Han skar opp undertøyet og brukte kniven, hevder influenseren og modellen, og fortsetter:

RISSET INN: Armie Hammers ekskjæreste hevder at Hammer skal ha skjært inn forbokstaven sin, «A», nær underlivet hennes. Her er det angivelige arret. Foto: PLJDMC / Splash News/ NTB
RISSET INN: Armie Hammers ekskjæreste hevder at Hammer skal ha skjært inn forbokstaven sin, «A», nær underlivet hennes. Her er det angivelige arret. Foto: PLJDMC / Splash News/ NTB Vis mer

- Jeg lente meg på en måte tilbake og lot det skje. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre ... Det høres trist ut, men jeg ville at han skulle like meg og føle at jeg var med på det han ønsket, forteller Lorenze om da hun skal ha fått det A-formede arret, ifølge Page Six.

- Utstillingsdukker i kjelleren

I et intervju med The Sun har Lorenze for øvrig hevdet at Hammer fortalte henne at han hadde utstillingsdukker i kjelleren i huset han delte med familien. Disse skal han angivelig ha øvd seg på å knyte tau på.

Armie Hammer og kona Elizabeth Chambers (38) gikk hver til sitt i fjor sommer, etter ti års ekteskap. Sammen har de to barn.

Overfor E! News forteller 22-årige Paige nå at filmstjernen sakte, men sikkert innførte BDSM i forholdet deres - blant annet i form av ulike leketøy.

- Jeg vet ikke engang hva de kalles, siden jeg ikke er veldig interessert i det. Han hadde ulike redskaper og brukte hendene og bet meg over hele kroppen, hevder hun i intervjuet.

Paige Lorenze forteller at hun ikke sa nei til stjernens BDSM-ønsker og at hun var med på det, men at hun vil sette fokus på hva som praktiseres og minne andre kvinner i lignende situasjoner på at de ikke er alene.

E! News oppgir at de har kontaktet Armie Hammers team for en kommentar, foreløpig uten svar.

- Farlig og skadelig

I et tidligere intervju med Daily Mail har 22-åringen også hevdet at Hollywood-stjernen var besatt av å bite henne, og at han ved ett tilfelle skal ha sagt at han ville ha tatt en bit av henne om hun ikke hadde stoppet ham.

- Han ville finne en lege i LA slik at han kunne få fjernet et av ribbeina mine, siden jeg «ikke trengte det», og så grille det og spise det mens jeg så på, hevder Lorenze videre i intervjuet.

Dette skal Hammer ha sagt ved flere anledninger, hevder eksen.

De to skal ha feiret Thanksgiving sammen med moren hans, men ikke lenge etter ønsket Lorenze å avslutte forholdet. Dette skal ha skjedd etter at Hammer angivelig skar inn «A»-en på kroppen hennes.

Ifølge Lorenze skal Hammer ha trodd at fantasiene hans var normale innenfor BDSM-segmentet, og hun understreker at hun ikke vil «shame» folks fantasier.

- Men hans handlinger og oppførsel er farlig, og skadelig både emosjonelt og fysisk (...) Man kan bli like traumatisert av sex som foregår med samtykke. Det er uakseptabelt at han tvinger kvinner til å gå med på at han skader dem, hevder Lorenze i Daily Mail-intervjuet.

Etter at Paige Lorenze stod frem med sine påstander om stjernen, har 34-åringens advokat avvist alle anklagene i en uttalelse:

I HARDT VÆR: Armie Hammer har fått en rekke oppsiktsvekkende anklager mot seg. Denne gangen av ekskjæresten Paige Lorenze som hevder han brukte kniv på henne. Foto: Jordan Strauss/ Invision / AP / NTB
I HARDT VÆR: Armie Hammer har fått en rekke oppsiktsvekkende anklager mot seg. Denne gangen av ekskjæresten Paige Lorenze som hevder han brukte kniv på henne. Foto: Jordan Strauss/ Invision / AP / NTB Vis mer

- Disse påstandene om Hammer er åpenbart usanne. Enhver interaksjon med denne personen, eller med hans øvrige partnere, har vært fullstendig gjensidig.

Avslørende meldinger

Det har gått noen uker siden ryktene om Hollywood-stjernen først tok av i sosiale medier. Meldingene spredte seg i rekordfart.

I meldingene avslørte avsenderen - som visstnok er Hammer - det som kan se ut som sine seksuelle fantasier, deriblant at han er en kannibal. Angivelige ofre har hevdet at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere kvinnene til sengs.

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

Det ble videre hevdet at han har drukket blodet deres og fantasert om å spise menneskekjøtt.

En av kvinnene som sto frem som et angivelig offer, var en anonym kvinne bak Instagram-brukeren «House of Effie». På Instagrams historiefunksjon delte hun en mengde skjermdumper av meldinger mellom det som kan se ut som henne og skuespilleren.

KAOS: Det stormer rundt Armie Hammer, som i fjor ble skilt fra sin kone gjennom mange år, Elizabeth Chambers. Foto: Joe Schildhorn / BFA / REX / NTB
KAOS: Det stormer rundt Armie Hammer, som i fjor ble skilt fra sin kone gjennom mange år, Elizabeth Chambers. Foto: Joe Schildhorn / BFA / REX / NTB Vis mer

Hammer har til gode å uttale seg direkte om meldingene, men sa dette i pressemeldingen da det ble kjent at han trakk seg filmen «Shotgun Wedding»:

- Jeg svarer ikke på disse håpløse anklagene, men i kjølvannet av de onde og falske nettangrepene mot meg kan jeg ikke med god samvittighet forlate barna mine for å spille inn en film i fire måneder i Den dominikanske republikk.

Avhørt av politiet

Nylig var for øvrig stjernen også i kontakt med politiet. Det fikk Page Six bekreftet.

Bakgrunnen var imidlertid ikke de ovennevnte meldingene, men en video Hammer skal ha publisert på det som skal være hans hemmelige Instagram-konto - av en kvinne i undertøy i en hotellseng på Caymanøyene, åpenbart tatt i en seksuell setting.

Kvinnen ble for øvrig omtalt som «Miss Cayman», noe som fikk den offisielle Miss Cayman-organisasjonen til å gå ut og ta avstand fra videoen.

Lokalt politi på Caymanøyene avhørte Hammer på grunn av den upassende videoen på den private Instagram-kontoen hans.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- 15. januar 2021 mottok RCIPS (politiet på Caymanøyene, journ.anm.) en påstand om misbruk av teknologi i forbindelse med en seksuell video som hadde blitt delt i sosiale medier, sa politiet i en uttalelse til Page Six.

Videre uttalte politiet at de har undersøkt saken og snakket med den mistenkte - som slapp unna med en advarsel, i tråd med klagerens ønsker. Noen videre konsekvenser fikk ikke hendelsen for 34-åringen, og saken er nå avsluttet.

Hammer har for øvrig gått ut og beklaget den aktuelle videoen:

- Jeg vil gjerne oppklare at personen i videoen, som ble stjålet fra min private Instagram, ikke er Miss Cayman. Jeg er virkelig lei meg for all forvirring mitt tåpelige forsøk på humor måtte ha skapt, uttalte han til Cayman Compass.

LES OGSÅ: Takker kompisen etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer