LANGER UT: Leon Bashir nekter for at han er sammen med Lene Alexandra Øien. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
LANGER UT: Leon Bashir nekter for at han er sammen med Lene Alexandra Øien. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad Vis mer

Han benekter for forholdet

- Jeg skjønner ikke hva Medie-Norge driver med...

Publisert
SEHER.NO: Ryktene om at "Tomme Tønner"-regissør og skuespiller Leon Bashir var sammen med Lene Alexandra Øien startet så langt tilbake som i september i fjor. I tiden etter har de to blitt observert mer og mer sammen, og de to har i flere nettsteder blitt omtalt om et par.

Kanskje ikke spesielt merkelig, senest før Lene Alexandras prestasjon i Melodi Grand Prix stilte Bashir opp med en videohilsen til artisten via VG Nett. I den tilhørende artikkelen ble han gjentatte ganger omtalt som Lenes kjæreste.

I onsdagens sending av FEM-programmet "Studio 5" går Bashir derimot ut mot det han kaller tomme rykter.

- Jeg skjønner ikke hva Medie-Norge driver med. Hvem av oss har sagt at vi er sammen? Tror dere på det som blir skrevet i Se og Hør?

Han svarer aldri direkte på gjentatte spørsmål om de er et par. Men han omtaler Lene som sin venn, og hevder de mange tingene de har til felles er en av grunnene til det.

- Hun er venninna mi, ja. Jeg har stor respekt for Lene. Vi har kjent hverandre i fire-fem år, og begge trener mye. Det er alltid mye negativt som står skrevet om henne, men hun kommer tilbake hver gang.

"Tomme Tønner" hadde première i begynnelsen av januar. Da Seher.no møtte Bashir før premièren på Colosseum i Oslo, snakket han ut om at han gjerne skulle hatt Lene i salen.

- Jeg føler nok det samme over å ikke være der hos henne, som hun gjør fordi hun ikke får være med å rocke her. Så akkurat det er kjedelig, sa han til Seher.no.


Fra sofaen i "Studio 5"-studioet i Nydalen omtaler han seg selv i filmen som følgende:

- Jeg er som en brun Egon Olsen. Men det har jeg nok lagt opp til selv. Jeg er en stor Olsenbanden-fan.

Se Leon Bashir og Jenny Skavlan i "Studio 5", i kveld klokken 21.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er kjedelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer