ANMELDES FOR SEX-OVERGREP: Steven Seagal saksøkes nå av sin tidligere assistent for seksuelle overgrep og trafficking. Foto: All Over Press
ANMELDES FOR SEX-OVERGREP: Steven Seagal saksøkes nå av sin tidligere assistent for seksuelle overgrep og trafficking. Foto: All Over PressVis mer

- Han behandlet oss som sexslaver

Nå er filmstjernen anmeldt for seksuelle overgrep og trafficking.

SEHER.NO: «Kapring på åpent hav»-stjernen Steven Seagal har gjort stor suksess med å spille politimann, soldat og andre helteroller på film.

Men nå har actionstjernen selv havnet i klammeri med lovens lange arm, etter at en kvinnelig tidligere assistent har anmeldt ham for seksuelle overgrep og trafficking.

Den tidligere modellen Kayden Nguyen sier til retten, ifølge nettstedet TMZ, at hun ble ansatt som assistent for Seagal tidligere i år, og flyttet inn i hans hus sammen med blant annet en russisk kvinne, som også var ansatt av ham.

- Han hadde to russiske kvinner tilgjengelig for sex 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Og jeg fant ut at han hadde tenkt at jeg skulle erstatte en av disse, og ikke jobbe som assistent, sier Nguyen i søksmålet.

Nguyen hevder hun flere ganger skal ha blitt befølt og antastet av Seagal, og også tvunget til å se på mens han gjennomførte seksuelle handlinger med en av de russiske jentene.

Den 28. februar, dager etter at hun hadde blitt angrepet for tredje gang, skal Nguyen ha flyktet fra huset.

Hun hevder Seagal fulgte etter henne ut av huset, med en pistol som hadde en lommelykt knyttet til seg.

Nguyen krever nå over seks millioner kroner i erstatning.

Seagal har foreløpig ikke kommentert de harde påstandene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Paradise-Karolines bil kjørte av veien