BLE LAGT AN PÅ: - Måten han gjorde det på var veldig eksplisitt og derfor utilbørlig. Det skjedde jo i en helt vanlig intervjusituasjon, forteller Anne B. Ragde (til venstre), som her er avbildet med forfatterkollega, Unni Lindell. Foto: SCANPIX
BLE LAGT AN PÅ: - Måten han gjorde det på var veldig eksplisitt og derfor utilbørlig. Det skjedde jo i en helt vanlig intervjusituasjon, forteller Anne B. Ragde (til venstre), som her er avbildet med forfatterkollega, Unni Lindell. Foto: SCANPIXVis mer

- Han befølte meg under intervjuet

Senere fant Anne B. Ragde ut at journalisten hadde gjort det samme med flere...

SEHER.NO: Under et intervju i fjor opplevde forfatter Anne B. Ragde (51) å bli lagt an på midt i et intervju - både fysisk og verbalt. Uten særlig forvarsel begynte journalisten nemlig å stryke henne på ryggen, skriver Se og Hør Weekend.

- Han befølte meg på denne "tilforlatelige" måten mens han innsmigrende spurte om jeg hadde tenkt å delta på et nært forestående, årlig kulturarrangement, forteller hun.

I denne utgaven av Se og Hør Weekend kan man lese om flere kjendisers historier om sex-press. Anne B. Ragde er altså én av dem.

Forfatteren svarte at hun ikke hadde tenkt seg på arrangementet.

- Da hvisket han: «Det var synd. For da får vi jo ikke kost oss», forteller 51-åringen, som ikke er i tvil om journalistens intensjoner med det hele.

- Han prøvde å legge an på meg, og måten han gjorde det på var veldig eksplisitt og derfor utilbørlig. Det skjedde jo i en helt vanlig intervjusituasjon.

Etterpå undersøkte hun litt rundt, og fant ut at han hadde prøvd seg med det samme på andre.

- Ren turn off, sier en bombastisk Anne B. Ragde.

Flere kjendisers historier om ulike kjendisers opplevelser med sex-press og lignende finner du i Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag av.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Ga fra seg foreldreretten