- Han bar meg over Svalbard

Thomas Numme mener han aldri hadde klart turen uten Harald Rønneberg.

HJALP HVERANDRE: Thomas Numme takker kollega og kamerat Harald Rønneberg for at han klarte Svalbard-ekspedisjonen.  Foto: Stella Pictures
HJALP HVERANDRE: Thomas Numme takker kollega og kamerat Harald Rønneberg for at han klarte Svalbard-ekspedisjonen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Thomas Numme (41) og Harald Rønneberg (38) tester ofte sine egne grenser i «Senkveld». I høst fikk vi blant annet se programlederduoen kjempe seg frem i tøff natur på Svalbard.

Med to enorme sekker og kamerateam etter seg, laget Rønneberg og Numme fredagsunderholdning av den krevende ferden. Harald er kjent for å være særdeles blid og energisk, og hjalp kameraten frem da Thomas var mest sliten. 

- Han har holdt meg oppe. Herregud, han har jo båret meg over Svalbard. Jeg hadde aldri kommet frem hvis ikke det var for Harald, sier Thomas til Seher.no.


Selv om han fikk mye drahjelp, innrømmer han også at Rønnebergs blide åsyn til tider kunne være en smule irriterende.

- Nå har jeg blitt vant til det, men det har overrasket meg hvor positiv det går an å være over lengre tid. Jan Fredrik Karlsen sleng deg i veggen liksom, sier Numme.

De to turkameratene røper ikke mange av planene for kommende sesong av «Senkveld», men forteller at de har planer om enda flere spennende ekspedisjoner.

- Etter jul har vi en feit plan om nye eventyr. Det blir noe man kan fråtse i på fredagskvelden, forteller Harald.

Men selv ikke de to programlederne får vite alt som planlegges for neste sesong.

- Vi vet litt om ideen, men vi vet ikke helt hva vi skal gjøre. Det setter jeg pris på, det er greit å ikke vite alt, sier Thomas.

Duoen synes ikke at de har skapt for høye forventninger til seg selv.

- Vi føler at vi kan innfri og at vi har mye heftig på gang. Og går det til helvete, så går det til helvete, sier Harald.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Takket nei til "Skal vi danse"  

Se videointervju og klipp fra turen her:
[obj:media:10405]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer