FORSTÅR LITE: Hasselhoff hevder han aldri har møtt noen ved navnet Shelly Thompson. Foto: AP
FORSTÅR LITE: Hasselhoff hevder han aldri har møtt noen ved navnet Shelly Thompson. Foto: AP Vis mer

- Han banket meg opp

Men stjernen selv hevder han aldri har møtt kvinnen...

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (58) er kjent for å havne i trøbbel. Nå er det mer dårlig nytt for stjernen. En kvinne, som hevder hun er Hasselhoffs ekskjæreste, mener at TV-stjernen banket henne opp.

Nå truer kvinnen med søksmål mot stjernen. Men David Hasselhoff selv mener han aldri noen gang har møtt kvinnen.

Det er Shelly Thompson som kommer med anklagene, og planlegger å ta det hele til retten. Hun har allerede engasjert en profilert Hollywood-advokat til å kjempe hennes sak. Det melder nettstedet RadarOnline.com.

Advokaten mener Thompson har en god mulighet til å slå Hasselhoff i retten, men kommer til å etterforske saken for avgjørelser blir tatt.

Kvinnen hevder hun datet skuespilleren i tre år, og at de også har bodd sammen. Likevel finnes det ingen fotografier av Thompson og Hasselhoff sammen.

- Men jeg har vitner som kan bekrefte det som har skjedd med meg, sier Thompson til nettstedet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du dem igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer