- Han banket henne helseløs

Deretter skal eks-mannen ha sendt et truende brev til TV-stjernens venninne...

BESKYLDES FOR KONEMISHANDLING: Flere kilder nettsiden TMZ.com har snakket med hevder TV-stjernen Taylor Armstrong ble kraftig mishandlet av sin eks-mann Russell, før de separerte seg for en måned siden. Russell Armstrong ble mandag funnet død på sitt  Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR KONEMISHANDLING: Flere kilder nettsiden TMZ.com har snakket med hevder TV-stjernen Taylor Armstrong ble kraftig mishandlet av sin eks-mann Russell, før de separerte seg for en måned siden. Russell Armstrong ble mandag funnet død på sitt Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Taylor Armstrong fikk sitt livs sjokk da hun mandag fant eks-mannen Russell død på hans soverom.

Men ifølge TMZ.com hadde 40-åringen - som er best kjent fra TV3-serien «Real Housewives of Beverly Hills» - et svært turbulent forhold til eks-mannen før han døde.

Flere kilder sier til nettstedet at Taylor skal ha blitt tvunget til å holde seg i skjul for offentligheten, i flere uker tidligere i år, etter at Russell hadde gått til angrep på henne.

- Han slo henne helseløs. Slagene var så harde at kinnbena hennes fikk brister. Bildene av skadene er forferdelige, sier kildene til nettstedet.

Til slutt skal Taylor ha betrodd seg til blant annet «Real Housewives of Beverly Hills»-venninnen Camille Grammer.

Da eks-mannen Russell fikk vite om samtalen, skal han ha svart med å sende et trusselbrev til Grammer. Der advarte han henne om hva som kunne skje med henne hvis hun fortalte det hun visste videre, ifølge TMZ.com.

Taylor og Russell ble separert for en måned siden. Det er ikke kjent om Taylor Armstrong eller Camille Grammer planla å anmelde Russell før hans død.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant eks-mannen død på soverommet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer