LESTE DIKT: Else Kåss Furuseth overrasket Ari Behn, Live Nelvik og Bård Hoksrud med sin historie fra virkeligheten i «4-stjerners middag». Foto: TVNorgeVis mer Vis mer

Else Kåss Furuseth:

- Han ba meg med hjem fordi mora hans var fan av meg

Else Kåss Furuseth avslørte ett av sine pinligste kjærlighetsøyeblikk foran «4-stjerners middag»-kollegene.

Publisert

(SEOGHØR.NO): Komikeren og programlederen Else Kåss Furuseth (36) er denne uken en av deltakerne i TVNorge-programmet «4-stjerners middag».

I torsdagens program er forfatteren Ari Behn (44) vert for Else og de andre gjestene, FrP-politikeren Bård Hoksrud (43) og TV-profilen Live Nelvik (34).

Etter middagen utfordrer Ari gjestene til å lese et dikt. Det fører til at Else velger å dele et pinlig personelig øyeblikk med de andre i stuen.

- Jeg kaller diktet «historier fra virkeligheten». Jeg går til byen, en mann kommer bort og sier «Vil du bli med meg hjem?».

- «Ja», sier jeg. «Kult», sier han; «mora mi er så fan av deg»

- Spurte om jeg ville ha vafler

Else bekrefter til Seoghør.no at at historien er selvopplevd. Hun reagerer med rungende latter når episoden dras frem.

LO AV SIN FLAUE OPPLEVELSE: Else klarte ikke å holde latteren tilbake da hun pratet om den spesielle tilbakemeldingen på byen. Foto: TVNorge
LO AV SIN FLAUE OPPLEVELSE: Else klarte ikke å holde latteren tilbake da hun pratet om den spesielle tilbakemeldingen på byen. Foto: TVNorge Vis mer

- Han spurte rett og slett om jeg ville spise valfer med moren hans. Det var ikke «koffert», mer som en kurv med vafler og god stemning, sier Else med et bredt flir.

Den folkekjære humørsprederen hørte derimot aldri mer fra den forbipasserende mannen.

- Jeg har ikke hørt noe mer, men jeg spiser gjerne vafler sammen med mødre når som helst. Dersom det er noen mødre der ute som vil spise vaffel, så er det bare til å ringe!

- Kjærligheten er et mysterium

I november sa Else til Seoghør.no at hun ser på kjærligheten som litt av en gåte.

- Kjærligheten er et mysterium. Det høres jo ut som en Jan Eggum-låt, men det er jo sant, lo hun.

ROSTE DIKTET: Ari Behn, som er vert i torsdagens program, sa han var imponert av Elses personlige historie. Foto: TVNorge
ROSTE DIKTET: Ari Behn, som er vert i torsdagens program, sa han var imponert av Elses personlige historie. Foto: TVNorge Vis mer

For et par år siden overrasket Else med at hun ville gifte seg, dersom programmet «ELSE» fikk en million likes på Facebook-siden sin.

– Det er dessverre ikke så mye dating. Det er synd. Og jeg tenker jo at grunnen til at det ikke er noe datingliv, er fordi jeg ikke har tid til det. Men det er feil, det også. Hallo: Jonas Gahr Støre er gift, og han redder verden hver eneste dag. Så jeg vet ikke helt hvorfor det ikke skjer noe. Det hadde vært en bonus med en kjæreste, jeg innrømmer det, fortalte hun til VG den gang.

I TV 2-programmet «Det er lov å være blid med Else» har komikeren også jaktet på hvem som er Norges beste kysser.

Her fikk hun blant annet kysse med Ravi, Magnus Devold, Einar Tørnquist og Stian Blipp, før hun klinte til med skistjernen Vibeke Skofterud.

Else Kåss Furuseth og Vibeke Skofterud kliner i programmet "Det er lov å være blid" Vis mer

- Jeg beskriver kysset som lidenskapelig... I hvert fall fra min side. Jeg gikk inn for å vinne, så det måtte bli noe vått og heftig, sa Vibeke til Seoghør.no etter det 20 sekunder lange kysset.

«4-stjerners middag» sendes mandag til torsdag kl 19.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Kjærligheten er et mysterium

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer