- Han ba henne pelle seg vekk

Leonardo DiCaprio ble rasende på ekskjæresten Bar Refaeli, før han dumpet henne.

<strong>ØNSKET BARN:</strong> Leonardo DiCaprio ville ha barn. Det ville ikke Refaeli. Det skal ha gjort DiCaprio rasende. Foto: All Over Press
ØNSKET BARN: Leonardo DiCaprio ville ha barn. Det ville ikke Refaeli. Det skal ha gjort DiCaprio rasende. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne måneden kom nyheten om at filmstjernen Leonardo DiCaprio (36) hadde blitt singel. Forholdet mellom ham og den israelske supermodellen, Bar Refaeli (25), hadde tatt slutt.

Nå forteller en kilde til nettstedet ShowbizSpy.com at forholdet tok slutt fordi modellen ikke var klar for å få barn ennå.

- Leonardo fortalte Bar at han forventet barn dersom de skulle gifte seg. Hun ser for seg at hun vil bli mamma en dag, og starte en familie, men hun fokuserer på karrieren nå for tiden, sier kilden til nettstedet.

Det ble for kort tid siden også hevdet at DiCaprio satset for fullt på sin egen karriere. Nå skal imidlertid prioriteringene ha forandret seg, og da ikke Refaeli var med på Leonardos planer, var det nok til å sette en stopper for forholdet.

- Hun vet at hun ikke kommer til å få så mange modelloppdrag med en gravid mage. Leo ble så sint at han ba henne om å pelle seg vekk, han følte han kastet bort tiden med henne.


Det tok ikke lang tid før DiCaprio ble observert med en annen kvinne. Da han forrige uke var i Cannes under filmfestivalen, fikk han besøk av «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (23) på luksusyachten sin.

- De så ut som et par og hadde ikke øyne for andre enn hverandre, sa et øyenvitne til Daily Mail.

Refaeli var også i Cannes under festivalen. Ombord på sin egen yacht lot hun seg fotografere i bikini, og la det sexy bildet ut på sin egen Twitter-side. Daily Mail hevdet det var for å vinne Leonardo tilbake.

«Er du sikker på at du ikke angrer på avgjørelsen din, Leonardo? Dersom du kommer over dette bildet gjør du nok det.», skrev den britiske tabloidavisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sikker på at du ikke angrer, Leo?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer