- Han ba henne om å vokse opp

Liam Hemsworth og Miley Cyrus løste kjærlighetsproblemene etter alvorsprat.

SEOGHØR.NO:   Miley Cyrus og Liam Hemsworth er to av Hollywoods mest populære kjendispar. De siste månedene har det versert rykter om at forholdet henger i en tynn snor. 

Liam skal ifølge forskjellige nettsteder ha vært utro mot Miley med «Mad Men»-stjernen January Jones (35), mens Miley skal ha hatt en affære med «Gossip Girl»-kjekkas Ed Westwick (25).

Forrige uke la derimot Miley ut et bilde av seg selv på Twitter ikledd en grå «onezie», og med den gigantiske diamantringen på ringfingeren:

«Det er et «onezie»-party (for én)!», skrev hun og hentydet til antrekket - men det var derimot det faktum av at hun har tatt på seg ringen igjen som vekker størst oppsikt.

Dermed er bryllupet mellom de to stjernene igjen under planlegging. Men paret har fremdeles noen problemer de må løse.

Liam vil at Miley skal vokse opp og ta mer ansvar, mens Miley ønsker seg mer romantikk.

- Etter en fire ukers pause, dro Liam tilbake til Miley for å snakke ut om problemene, sier en kilde til RadarOnline.

- Han fikk en mulighet til å tenke over problemene når han var i Australia og innså at han ikke kunne være uten Miley og ønsker å gjøre alt for at forholdet dere i mellom skal fungere. De satt seg ned og snakket ut om alt sammen. Liam og Miley har begge dominante personligheter og kan være ganske sta. Til slutt innså de at det beste de kunne gjøre var å lytte til hverandre.

Hva enn som ble sagt mellom de to kjendisene, så virker det til å ha fungert. 

LES OGSÅ:   - Hun er livredd for å miste han