SINT: «Nå må avisene roe seg ned litt her! Dere vil ha det til at jeg er sur på NRK og at Didrik er vanskelig med media. Det er bare tull!», skriver Alexander Rybak på Facebook.
SINT: «Nå må avisene roe seg ned litt her! Dere vil ha det til at jeg er sur på NRK og at Didrik er vanskelig med media. Det er bare tull!», skriver Alexander Rybak på Facebook.Vis mer

- Han ante ikke at jeg skulle være med

Alexander Rybak slår tilbake.

Se Alexander Rybaks kommentar til Senkveld-bråket nederst i saken! 

SEHER.NO: Onsdag ble det kjent at Norges Eurovision-håp Didrik Solli-Tangen skal ha trukket seg fra TV 2-programmet «Senkveld» da produksjonen ønsket ham som gjest sammen med fjorårets vinner Alexander Rybak.

- Jeg kan bekrefte at Didrik Solli-Tangen ikke ønsket å være gjest da Alexander Rybak også skulle gjeste programmet på samme tid. Didrik hadde sagt ja og det hadde vært avtalt en stund. Som gjest på «Senkveld» kan man ikke bestemme hvilke andre gjester programmet skal ha, sier pressekontakt i TV 2, Bjarne Laastad, til «God kveld Norge».

Alexander Rybak kommenterer nå - til Seher.no - saken for første gang.

- Snakket med Didrik i går
Som TV 2-nettstedet skriver, ser det ut som at en offentlig isfront er under opprulling mellom de to MGP-stjernene. Spesielt etter at Didrik Solli-Tangen uttalte følgende til kvinnebladet Henne, ifølge onsdagens VG:

– Jeg er veldig glad for at han gikk dette løpet før meg, for jeg har lært mye av alt han gjorde. Ikke det at alt han gjorde var galt, men han har gjort ting på sin måte. Akkurat som Anna Anka. Hvor mange synes ikke hun er vulgær og tett? Men hun kødder jo egentlig med hele verden...

Til Seher.no forsikrer derimot Rybak at det langt fra er en isfront mellom ham og Didrik.

- Jeg fikk mail om dette for tre dager siden, at de ville ha med Didrik også. Da sa jeg at jeg ikke er interessert i å snakke om noe som helst - jeg ville bare fremføre det jeg skulle. Etterpå kom jeg med forslag til sanger, men fikk ingen mail tilbake. Jeg snakket med Didrik i går, og han fortalte meg at de hadde valgt å avblåse det. Men han ante ikke at jeg skulle være med, sier han til Seher.no.

- Ikke uvenner
23-åringen føler seg ganske sikker på hvem som har skylden for at dette nå blir en stor sak i Medie-Norge.

- Dette høres og ser ut som om handler om managementarbeid. Jeg hadde også sånne managere i fjor. De rekker ikke fortelle deg om alt man har av tilbud. Noen ganger blir man litt såret.

- Finnes det et uvennskap mellom deg og Didrik Solli-Tangen?


- Nei, vi møttes jo i går.

- Hva tror du da er grunnen til at han ikke vil stille?

- Det passet vel ikke med hans plan. Jeg har også min plan, mener artisten.

- TV 2 ville endre programmet
Didrik Solli-Tangens manager, Eivind Grøstad, sier til Seher.no at de hadde en intensjonsavtale om å være med i «Senkveld», men samtidig en avtale om hvordan det det hele skulle være. Dagen før ble dette endret på.

- Tv 2 ønsket å endre programmet. Det ville ikke vi være med på, mener Grøstad, som i likehet med Rybak mener at det ikke er en isfront mellom de to artistene.

- Nei, det er det absolutt ikke. De spiste jo pizza sammen i går.

- Er det bare kluss eller et hardt program som er skyld i dette?

- Begge deler. TV 2 valgte å endre program i siste liten. Og det ville ikke vi være med på, sier manageren.


Oppdaterte fanside
Rundt klokka 12.30 onsdag oppdaterte Rybak sin fanside på Facebook. Mest sannsynlig sikter han ikke til denne konkrete saken, i steden tok han - overfor både seg selv, Solli-Tangen og sin egen omgangskrets - til orde mot pressen.

«Nå må avisene roe seg ned litt her! Dere vil ha det til at jeg er sur på nrk og at Didrik er vanskelig med media. Det er bare tull!», skriver han, før han fortsetter:

«Helt greit at dere bruker meg til å skape overskrifter, men slutt å ødelegge for de rundt meg! Snart er Se og Hør den mest pålitelige kilden i Norge. Jeg bare sier det».

Seher.no kommer med mer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slakter Rybaks nye singel

Se Alexander Rybaks kommentar til Senkveld-bråket her:

[obj:media:8574]