ANGRER: Ifølge kilder til RadarOnline er skuespiller Gerard Butler bitter over at det ikke ble noe mer mellom ham og Jessica Biel. De to skal ha hatt en flørt mens de spilte inn en film sammen i fjor våres, da Biel midlertidig var singel. Forrige måne Foto: All Over Press
ANGRER: Ifølge kilder til RadarOnline er skuespiller Gerard Butler bitter over at det ikke ble noe mer mellom ham og Jessica Biel. De to skal ha hatt en flørt mens de spilte inn en film sammen i fjor våres, da Biel midlertidig var singel. Forrige måne Foto: All Over PressVis mer

- Han angrer på at hun slapp unna

Gerard Butler var ikke klar for noe seriøst da han datet Jessica Biel i fjor - nå er hun dessverre gift...

SEOGHØR.NO: Den romantiske komedien «Playing for Keeps» har amerikansk kinopremiere neste måned - noe som trolig vil være en bitter påminnelse for Gerard Butler (42) om fjorårets flørt med motspiller Jessica Biel (30).

Ryktene svirret om «300»-hunken og unge Jessica under innspillingen av filmen, og i dag angrer 42-åringen på at det ikke ble noe mer mellom dem, ifølge RadarOnline.

Biel, som giftet seg med Justin Timberlake (31) forrige måned, var på daværende tidspunkt singel - i forbindelse med et kortvarig brudd med Timberlake. Og selv om Butler er glad på de nygiftes vegne, anser han Jessica Biel som «den ene som slapp unna».
 
- Gerard angrer ikke på mange ting i livet, men at han ikke behandlet Jessica med den respekten hun fortjente mens de datet er én av dem. Han tror virkelig hun var den rette, som glapp unna, forteller en kilde nær den skotske kjekkasen.

Ifølge RadarOnline ble han skremt av at den vakre motspilleren var ute etter et mer seriøst forhold. Men i dag ønsker han angivelig at han ikke hadde trukket seg unna.

- Jessica likte Gerard veldig godt, hun hadde sansen for hans gutteaktige væremåte. Men hun ville ha noe mer seriøst, hun var klar for å slå seg til ro, fortsetter kilden.

Dermed skal flammen ha sluknet mellom de to, og få måneder senere var Jessica og Justin igjen et par, før de både forlovet og giftet seg.

- Gerard var ikke mann nok til å erkjenne hva han følte for henne på daværende tidspunkt, hevder kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får ikke ta med datteren til Frankrike