- Hamret løs på Paris Hiltons dør

Politiet slo full alarm utenfor milliardæravingens hjem.

POLITIUTRYKNING: Politiet slo full alarm da en inntrenger tirsdag prøvde å komme seg inn til milliardærarvingen Paris Hilton. Foto: All Over Press
POLITIUTRYKNING: Politiet slo full alarm da en inntrenger tirsdag prøvde å komme seg inn til milliardærarvingen Paris Hilton. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Paris Hilton er vant til å bli fotfulgt av paparzzi-fotografer og fans hver gang hun viser seg offentlig, men i sitt hjem i det svært lukkete og eksklusive området Mulholland Estates, har hun hatt en frisone - inntil nå.

Politiet slo full alarm etter at en mann tok seg gjennom sperringene på sykkel, og begynte å hamre på Hiltons dør.

- Han hamret på Paris Hiltons dør og nektet å gå, da han ble bedt om det, sier Bruce Borinah i Los Angeles-politiet til MSNBC.com.


Da sikkerhetsvaktene kom løpende brøt det ifølge nettstedet ut en slåsskamp, men vaktene klarte å holde på den ubevæpnete mannen til politiet ankom.

Det er ikke kjent om Paris Hilton var hjemme under episoden.

Inntrengeren er nå siktet for angrep mot en sikkerhetsvakt.

Det uvelkomne besøket kommer kun to måneder etter at en mann med to kniver prøvde å ta seg inn på soverommet til Paris.

- Det var et ufattelig skremmende syn å våkne opp til. Jeg kan ikke tro knivene han holdt. Takk gud for at politiet kom så raskt, sier Hilton, som våknet av at hundene hennes bjeffet som følge av høylytt dunking på rutene, sa hun etter angrepet, som ogås den gangen endte med at gjerningsmannen ble arrestert.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble nektet innreise til Japan