GLEDER SEG: - Det er spennende tider, sier Gro Hammerseng om graviditeten til Larvik Håndballklubbs hjemmeside. Foto: Scanpix
GLEDER SEG: - Det er spennende tider, sier Gro Hammerseng om graviditeten til Larvik Håndballklubbs hjemmeside. Foto: ScanpixVis mer

Hammerseng vil ha barn

Den flotte håndballjenta Gro Hammerseng ser for seg et liv med jobb og barn i Norge om noen år.

SEHER.NO: De profilerte håndballspillerne Gro Hammerseng (27) og Katja Nyberg (27) har aldri lagt skjul på sin kjærlighet ovenfor hverandre, men på spørsmål om samliv og følelser velger Gro å verne godt om sitt privatliv.

- Men jeg kan si at jeg ikke tror at jeg spiller håndball om ti år, og at jeg da håper at jeg kanskje har fått barn og har en jobb jeg trives med, forteller hun i et intervju med Hjemmet.

Gro og Katja er både lagvenninner, kjærester og samboere. I fjor kjøpte paret nemlig et stort hus i Ikast  i Danmark.

- Huset er på 180 kvadratmeter. Det føles deilig å eie noe selv. Selv om jeg ikke har tenkt å bo i Ikast i all fremtid var det riktig å kjøpe sitt eget. Ikast føles som verdens minste by. Men menneskene jeg omgås, gjør at jeg trives så godt, sier hun videre i intervjuet.

En gang i fremtiden ser hun likevel for seg å flytte tilbake til Norge og Gjøvik hvor familien og flere av barndomsvenninnene fremdeles bor.

- Jeg hadde en fantastisk barndom og oppvekst i Gjøvik, og jeg er sterkt knyttet til søsknene mine.

- Når jeg er sammen med dem som betyr mest for meg, er jeg glad, sier den sympatiske jenta.

LES OGSÅ: Lost-stjerne ute av skapet