Halvt års hardkjør for å kaste klærne

- Det har blitt en del ekstra trening, sier Jenny Skavlan etter de lettkledde bildene.

KASTER KLÆRNE I HERREBLAD: Jenny Skavlan poserer lettkledd i den nye utgaven av herrebladet Alfa. Foto: Jørgen Gomnæs/Tinagent
KASTER KLÆRNE I HERREBLAD: Jenny Skavlan poserer lettkledd i den nye utgaven av herrebladet Alfa. Foto: Jørgen Gomnæs/Tinagent Vis mer
SEHER.NO: «Fangene på fortet»-programleder Jenny Skavlan (24) vakte oppsikt da hun i fjor stilte opp for bladet Costumes kameraer tilsynelatende helt naken.

Senere innrømmet imidlertid bladet at de hadde retusjert vekk Jennys truse, noe som leder for Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, stemplet som brudd på god presseetikk.

Debatten ser imidlertid ikke ut til å ha skremt Skavlan fra å posere lettkledd foran kamera.

I nyeste nummer av bladet Alfa stiller hun opp på flere bilder i svært beskjeden klesdrakt.


Jenny sier til Dagbladet at det ligger hard innsats bak bildene, som er tatt i det ekslusive området Beverly Hills i Los Angeles.

24-åringen trente nemlig ekstra hardt i seks måneder før hun skulle i aksjon foran kameraene.

- Jeg har trent jevnlig i mange år, men løp kanskje litt ekstra fort da jeg visste at jeg både skulle spille inn film i Thailand og gjøre en fotoshoot med Alfa samme måneden, sier hun til Dagbladet.

Redaktør i Alfa Magnus Rønningen hevder at fotoshooten med Jenny - som kostet hele 250 000 kroner - var verdt hvert eneste øre.

- Hun er dyktig, relevant, utrolig vakker og har aldri vært i noe manneblad før. Jeg synes det er veldig kult og veldig modig av Jenny å gjøre dette, siden det alltid blir så mye styr når kjendisdamer kler av seg for manneblader. Det er ekstra deilig når sterke kvinner som Jenny stiller opp, fordi da faller kritikken på steinhard jord, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bra for alle at vi ikke løper uten truse