BUKSE-NEKT: - Jeg tror jeg skal beskytte meg selv og den gravide kroppen ganske bra, lo Ingrid Gjessing. Foto: Seher.no
BUKSE-NEKT: - Jeg tror jeg skal beskytte meg selv og den gravide kroppen ganske bra, lo Ingrid Gjessing. Foto: Seher.noVis mer

"Halvseint"-gjengen nektet å strippe

På TV sprader de rundt uten bukser, men på den røde løperen beholder "Halvseint"-gjengen buksene på.

Se video nederst i saken!

SEHER.NO: I NRK-serien "Halvseint" sprader Ingrid Gjessing og Rune Nilson rundt uten bukser, men på den røde løperen beholder de buksene på.

Da Seher.no møtte de på den røde løperen under Gullruten i helgen, utfordret vi dem til å ta av seg buksene, men både Gjessing og Nilson spøkte det hele bort.

- Nei, jeg er god og gravid, så jeg tror jeg skal beskytte meg selv og den gravide kroppen ganske bra, smilte den tidligere Idol-programlederen.

- Men jeg skal si ifra når jeg skal ta en dukkert til sommeren...

I april ble serien klaget inn for Kringkastingsrådet, men ble frikjent for animerte sex-scener. Kringkastingsrådet mente nemlig at det var ok med animerte kjønnsorganer i bevegelse - en avgjørelse programleder Rune Nilson ikke ville tulle med.

- Kringkastingsrådet har bestemt at det er i orden med animerte kjønnsorganer i bevegelse, og vi har ikke tenkt til å utfordre den avgjørelsen med ordentlige kjønnsorganer i bevegelse, lo han.
Se intervju med "Halvseint"-gjengen nedenfor:

[obj:media:6401]