Halvorsen tapte huset

Ikke lenge etter at Kristin Halvorsen innførte forbud mot kortere budfrister enn 24 timer, gikk hun selv glipp av drømmehuset.

ENDRET REGLENE: Kristin Halvorsens egen forskrift for å kjøle ned boligmarkedet, kan ha vært utslagsgivende for at hun selv gikk glipp av drømmeboligen. Foto: SCANPIX
ENDRET REGLENE: Kristin Halvorsens egen forskrift for å kjøle ned boligmarkedet, kan ha vært utslagsgivende for at hun selv gikk glipp av drømmeboligen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I budrunde:SEHER.NO: Finansministeren og ektemannen bød 6 millioner for drømmeboligen i Våghalsen i Oslo, og kanskje var det hennes egen forskrift som ødela for huskjøpet?


Ifølge Kapital var Halvorsen (46) og ektemannen komikeren Charlo Halvorsen to av 18 stykker som meldte sin interesse for  den 166 kvadratmeter store boligen på Ila/Sagene, men paret tapte budrunden.


Den vertikaldelte tomannsboligen gikk tilslutt for 6.5 millioner kroner


Den nye forskriften er en forsmak på en ny eiendomslov, og sier at meglere ikke får formidle bud  med kortere frist enn 24 timer, etter siste annonserte visning. 


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer