- Halve Norge tror at jeg er homo

Men nå slår rockeren Åge Sten Nilsen ettertrykkelig tilbake mot ryktene.

<strong>OMSVERMET:</strong> Den nysingle sangstjernen Åge Sten Nilsen får nok av tilbud - både fra menn og kvinner. Foto: Anders Myhren / Seher.no
OMSVERMET: Den nysingle sangstjernen Åge Sten Nilsen får nok av tilbud - både fra menn og kvinner. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juli ble det kjent at den norske rockeartisten Åge Sten Nilsen (42), kjent fra bandet Wig Wam og TV-programmene «Singing Bee» og «Det store korslaget», er singel igjen etter at han og kona Randi Judith (42) valgte å flytte hver for seg.

Etter at nyheten om bruddet ble kjent, har det strømmet på med amorøse tilbud til rockeren. Og til Her og Nå avslører 42-åringen at det er like mange menn som kvinner som vil bli kjæreste med ham.

- Det strømmer på med tilbud fra begge kjønn. Halvparten av Norges befolkning tror jo at jeg er homofil. Spesielt når jeg har leppestift og trange trikoter på. Men jeg er 190 prosent hetero, forteller han til ukebladet.
 
Det villeste tilbudet 42-åringen har fått kom fra en gutt som kalte seg «gutten din», som mente at Åge hadde likt å prøve noe som var «litt annerledes». Åge Sten Nilsen mener at det å være omsvermet, bare er en del av det privilegiet artister har.

- Man gjør ting i media som mennesker får med seg, og de blir oppmerksomme på deg, sier Åge Sten Nilsen, som denne sommeren har vært opptatt med Queen-showet «The Show Must Go On».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har flyttet fra hverandre  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer