- Halve Norge synes jeg er et rævhøl

«Farmen»-Frode forberedte barna på netthets.

SKAPER DISKUSJON: - Det er noe med væremåten min, selvsikkerheten min og måten jeg er på som gjør at folk oppfatter meg som en arrogant fyr, sier Frode Fagermo til Dagbladet
SKAPER DISKUSJON: - Det er noe med væremåten min, selvsikkerheten min og måten jeg er på som gjør at folk oppfatter meg som en arrogant fyr, sier Frode Fagermo til Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Frode Fagermo (40) var så sikker på at han kom til å bli en omdiskutert deltager i årets «Farmen» at han advarte barna om at det kunne bli opprettet hatgrupper om han på Facebook.

Og Fagermo har allerede fått masse oppmerksomhet etter at han fortalte til de andre deltagerne at han skulle vinne hele konkurransen med å være kynisk og flørtete.

- Norge er splitta i to. Jeg skaper mye diskusjon, og folk har mange meninger om meg. Halvparten syntes jeg er en artig og fin fyr, og den andre halvparten syntes at jeg er et rævhøl. For TV2 er det jo gull, for det skaper interesse, forteller han til Dagbladet.

Trebarnsfaren, som tidligere var toppfotballspiller for Ålesund, sier videre til avisen at han forventet at det ville bli diskusjoner rundt ham fordi han er en fyr som liker å stikke frem nesa.

– Det er noe med væremåten min, selvsikkerheten min og måten jeg er på som gjør at folk oppfatter meg som en arrogant fyr. Når jeg har erfart det hele livet skjønte jeg at det ikke kom til å være annerledes på tv, innrømmer han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer