Halve Kjendis-Norge er med i Sandras nye musikkvideo

Dette har du aldri sett før! Se premiere-videoen først på Seoghør.no!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha gjort kjempesuksess med singelen «Play my drum», er den populære artisten Sandra Lyng (28) nå aktuell med låten «Night after Night», som slippes fredag.

Her på Seoghør.no får du se den eksklusive musikkvideoen aller først - og den sprudlende nordlendingen har klart å hanke inn halve Kjendis-Norge til å medvirke.

Blant de kjente fjesene som viser seg fram i videoen finner vi stjerner som Linn Skåber, Stian Blipp, Ingar Helge Gimle, Katrine Moholt, Alexandra Joner, Stian Thorbjørnsen, Atle Pettersen, Carl I. Hagen, Eli Hagen, Else Kåss Furuseth, Anine Stang, Dag Erik Pedersen og Henriette Lien.

Og da er bare noen av navnene nevnt...

- Dette må være den mest originale og morsomme musikkvideoen du har gjort?

- Ja, det er kjempegøy å ha med så mange herlige mennesker i videoen. Den er kanskje ikke så tradisjonell, og GUD, så morsomt vi hadde det da vi reiste rundt i Oslo og filmet. Det ble masse fliring, forteller Sandra til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

TOPPLØS: Dette sexy bildet har Sandra brukt som cover på den nye singelen "Night after Night". Foto: Baard Lunde
TOPPLØS: Dette sexy bildet har Sandra brukt som cover på den nye singelen "Night after Night". Foto: Baard Lunde Vis mer

Linn Skåber rocker i videoen

Den sprudlende mosjøen-jenta, som tidligere slet med lav selvtillit, tok selv kontakt med artistene og spurte om de ville være med i videoen. Og hun er svært takknemlig for at så mange hadde lyst og mulighet.

- Det var kjempehyggelig at så mange ville stille opp. Jeg setter stor pris på det. Så takk til dem!

- Hvem er du mest fornøyd med at du har fått med deg?

- Jeg er kjempehappy for at Linn Skåber stilte opp siden jeg er stor fan av henne, og jeg vet at hun får masse forespørsler som hun takker nei til. Vi fikk komme hjem til henne og filme henne i sofaen. Kjempesporty gjort! Hun rocker så mye at det ser ut som det er hennes låt, avslører Sandra.

Videre forteller popstjernen, som slo gjennom i «Idol» for 11 år siden, at hun ønsket å lage en annerledes musikkvideo enn tidligere denne gangen.

- Jeg ville gjøre noe annet, og det finnes jo så mange herlige skuespillere, komikere, programledere, og andre artister her i landet, så hvorfor ikke lage en video med Norges herligste profilerte folk, smiler hun.

Saken fortsetter under bildet.

POSERER DREVENT: Den vakre artisten gløder på de flotte promobildene til singel-slippet. Foto: Baard Lunde
POSERER DREVENT: Den vakre artisten gløder på de flotte promobildene til singel-slippet. Foto: Baard Lunde Vis mer


 
- Hva betyr denne låten for deg?

- Låta betyr mye. Det er oppfølgeren til «Play My Drum» som funket veldig bra, så jeg håper jo inderlig at folk liker denne også.

- Jeg elsker det at den har noen elementer av både country og tropisk house. Låtskriverne og produsentene Anders Frøen og Jesper Borgen har vært kjempeflinke og jeg er stolt av å få representere denne låten.

Saken fortsetter under bildet.

BLE KJENT PÅ TV: I 2004 havnet Sandra på fjerde plass i "Idol". Her sammen med programlederne (t.v) Solveig Kloppen og Ingrid Gjessing Linhave da hun røk ut. Foto: NTB scanpix
BLE KJENT PÅ TV: I 2004 havnet Sandra på fjerde plass i "Idol". Her sammen med programlederne (t.v) Solveig Kloppen og Ingrid Gjessing Linhave da hun røk ut. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drømmer om å turnere verden rundt

Sandra var bare 16 år gammel da hun havnet på fjerde plass i Idol. Året etter ga hun ut singlene «Sommerflørt» og «I morgen» som fikk gode plasseringer på VG-lista. Samme år ga hun også ut debutalbumet «Døgnvill».

Deretter tok den unge jenta en pause fra rampelyset før hun i 2013 gjorde comeback med  singelen «PRTeY» produsert av LA-baserte Andreas Schuller - som tidligere har jobbet med blant annet Hollywood-stjernene Jason Derulo, Pitbull og Jessie J.

I 2014 kom singelen «Don´t Care» etterfulgt av «Electric City» og albumet «LA-Files». Samme år var hun også å se i  TV 2s realityserie «Det sterkeste kjønn» og som dommer i TV 2s talentkonkurranse «Idol Junior».

Hun blottla også livet sitt for TV-seere i realityserien «Sandra usensurert», hvor hun blant annet avslørte at hun hadde fjernet fire svulster i brystene.

I løpet av de siste månedene har Sandra vært å se i TV 2s programserie «Mitt Dansecrew», gjort stor suksess på hit- og streaminglistene, samt stått på scenen foran 70.000 tilskuere under VG-lista i sommer.

Nå forteller den blide nordlendingen hva hun er mest stolt over i karrieren sin så langt.

- Jeg er stolt av at jeg har fått en del mennesker som støtter meg og liker musikken min. Noen kaller seg fans, jeg kaller de støttespillere. De betyr alt.
 
- Hvor ser du for deg at du er om ti år, som artist?

- Hvis det er opp til meg, så står jeg på store scener og turnerer rundt i verden. The sky is the limit, smiler hun bredt.

Sandra gjestet tidligere denne uken Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Da ankom hun hånd i hånd med samboeren, Lasse Joachim Langerud (31).

Det var første gang de to kom sammen på et offentlig arrangement etter at det ble kjent at de var et par i september.

STORE SMIL: Banksjef Lasse Joachim Langerud er Sandras nye kjæreste. Mandag viste paret seg sammen for første gang på den grønne løperen under Se og Hørs kjendisgalla.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STORE SMIL: Banksjef Lasse Joachim Langerud er Sandras nye kjæreste. Mandag viste paret seg sammen for første gang på den grønne løperen under Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis merLES OGSÅ: Her viser de seg sammen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer