Halvdan Sivertsen raser mot ordførerkandidat

Den norske artisten er meget kritisk til Høyre-politikerens siste påfunn.

KRITISK: - Jeg har ikke sett på maken. I tillegg til å være frekt så er det ytterst slett arbeid. Det er en radbrekking av sangen, mener Halvdan Sivertsen om «Ærlighetsvisa» . Foto: SCANPIX
KRITISK: - Jeg har ikke sett på maken. I tillegg til å være frekt så er det ytterst slett arbeid. Det er en radbrekking av sangen, mener Halvdan Sivertsen om «Ærlighetsvisa» . Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Høyres toppkandidat i Tromsø, Jens Johan Hjort, satser stort på å vinne velgernes gunst ved å spille på sin kreative side. Fremfor alt prøver han å synge seg inn i velgernes hjerter.

Ifølge VG har både NRK Troms og Finnmark og avisa Nordlys nylig hatt innslag med en syngende Hjort, og på reportoaret står ordførerkandidatens egen versjon av Halvdan Sivertsens «Kjærlighetsvisa», som har blitt omdøpt til «Ærlighetsvisa».

Det får Halvdan Sivertsen til å reagere.

- Frekke faen! Det er det frekkeste jeg har sett. Det er et hån mot sangens idé, sier Sivertsen til iTrømsø.

I Halvdans egen sang synges det blant annet at «vinden ifra høyre snart må snu». Hort på sin side synger at «Når høyrevinden blåser over landet, og de som stemte rødgrønt - de vil snu».

- Jeg har ikke sett på maken. I tillegg til å være frekt så er det ytterst slett arbeid. Det er en radbrekking av sangen, mener den folkekjære artisten, som mener sangen er brukt i tusenvis av brylluper, bursdager og begravelser, men at det går en grense når sangen plutselig blir brukt i det offentlige rom.

Sivertsen kaller det hele et lovvbrudd. Jens Johan Hjort på sin side mener at hans versjon av «Kjærlighetsvisa» er så dårlig at Halvdan Sivertsen ikke bør føle seg krenket.

- Jeg skjønner godt at han synes dette var litt frekt. Men jeg vil tro at han innser at hans versjon er betydlig bedre enn min, sier han til iTromsø.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er blitt uglesett og mobbet