ELSKER PAPPALIVET: På Amanda-utdelingen i Haugesund stilte Didrik Solli-Tangen opp i smoking, og fortalte gladelig om livet som pappa. Foto: Andreas Fadum
ELSKER PAPPALIVET: På Amanda-utdelingen i Haugesund stilte Didrik Solli-Tangen opp i smoking, og fortalte gladelig om livet som pappa. Foto: Andreas FadumVis mer

Didrik Solli-Tangen:

- Halvåret etter at jeg ble pappa har vært helt enormt

Didrik Solli-Tangen elsker sin nye hverdag.

(Seoghør.no): Tidligere i år kunne sanger Didrik Solli-Tangen (30) og kjæresten Angelica Omre (34) juble. I midten av mars ble de foreldre til en liten gutt, som de fortsatt ikke har avslørt navnet på.

Paret har vært fullt opptatte med bleieskift, trilleturer og alt annet som kreves i de første månedene av et liv.

Derfor var det nok godt med en liten pause da Didrik dukket opp på Amanda-prisen i Haugesund i midten av august, for å jobbe og kose seg med kolleger..

BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen ble foreldre til en liten gutt i mars. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen ble foreldre til en liten gutt i mars. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det siste halve året med han lille har vært helt enormt. Jeg kan komme med flere gode ord som beskriver den siste tiden, som at det har vært utrolig og veldig moro. Jeg er rett og slett veldig glad, sier han til Seoghør.no.

Da nyheten om at barnet hadde kommet til verden ble kjent, var Didrik over seg av begeistring for det nye livet.

Her har du oss da ☺️🙈 @didriksollitangen

Et innlegg delt av Angelica Omre (@ms_omre)

- Vi er utrolig takknemlige for at alt har gått bra, skrev han i en tekstmelding til Seoghør.no da.

Lykkefølelsen har fortsatt ikke gått bort, og han betegner sitt nye liv som helt fantastisk.

- Man blir jo veldig voksen når man plutselig skal ta vare på og ha ansvar for et lite menneske. Det er en ny hverdag for oss nå, og det er klart det noen ganger tar litt på. Han er heldigvis flink til å sove, og han oppfører seg gjennomgående bra, forteller den nybakte pappaen.

Han legger ikke skjul på at det har blitt noen søvnløse netter de siste månedene, men at summen av opplevelser den lille familien får gjør det hele verdt det.

Han vil ikke røpe sønnens navn før den unge gutten er gammel nok til å si navnet selv.

Pleiet kjærligheten

Solli-Tangen, som vant Melodi Grand Prix i 2010 og «71 Grader Nord» i 2012, var stolt allerede da han avslørte at den lille skulle komme til verden. Overfor Seoghør.no kunne han avsløre at han ble svært begeistret da Angelica fortalte at de skulle få barn sammen.

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da jeg fikk vite det. Det smalt da det skulle, for å si det sånn, skrev han i en tekstmelding og fortsatte:

- Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å bli far! Det er litt skummelt selvfølgelig, men jeg gleder meg mest, skrev 29-åringen.

Didrik Solli-Tangen og Kathrine Moholt intervjues på TV2s høstlansering i forbindelse med ny sesong av "Skal vi danse". Her kan Didrik avsløre en av sine største programleder-flauser live på "Skal vi danse". Vis mer

I fjor kunne Didrik fortelle at han og Angelica hadde store planer om å reise til Voss for å delta på Ekstremsportveko.

- Det blir helt klart som en slags ferie, og deilig å få energinivået på topp på en annerledes måte, sa den kjekke sangfuglen.

Didrik skulle nemlig tilbringe deler av sommeren med lillebror Emil (26) på Bølgen kulturhus i Larvik. Der framførte de sine musikalske favoritter i showet «Andreomgangen».

- Hvis kjærligheten går bra, så er det så mye lettere å gi av seg selv på scenen, sa sangeren til Seoghør.no før fjorårets konsert.

Sommeren 2014 reiste paret på en eksotisk kjærlighetsferie til idylliske Bali.

- Vi kommer sikkert til å hoppe på en tur litt senere, sa Didrik til Se og Hør den gang.