VIL SAVNE MYE: - Jeg kommer nok til å savne konkurransen. Men jeg kommer også til å savne alle de hyggelige treningene vi har hatt. Vi har trent sammen hver dag siden 20. august og levd i en slags egen verden, sier Hallvard Flatland til Seher.no. Foto: Stella Pictures
VIL SAVNE MYE: - Jeg kommer nok til å savne konkurransen. Men jeg kommer også til å savne alle de hyggelige treningene vi har hatt. Vi har trent sammen hver dag siden 20. august og levd i en slags egen verden, sier Hallvard Flatland til Seher.no. Foto: Stella PicturesVis mer

Hallvard lo av den hemmelige planen

Etter danse-exiten avslører Hallvard Flatland dansepartnerens mål.

Se videointervju med Hallvard og Alexandra nederst i saken

SEHER.NO: I semifinalen av "Skal vi danse", var det Mia Gundersen, Hallvard Flatland og Carsten Skjelbreid som skulle gjøre opp om de to finaleplassene i den populære TV-serien.

Etter at alle parene hadde danset to ganger hver, stakk Carsten Skjelbreid av med en soleklar seier hos dommerne med sine 75 poeng sammenlagt. Mia Gundersen fikk 64 poeng, mens Hallvard Flatland fikk 52 poeng. Etter at seerne hadde sagt sitt var det ikke uventet Skjelbreid som tok seg videre direkte til finalen.

LES OGSÅ: Her er alt om lørdagens "Skal vi danse"

Dermed måtte Flatland ut i danseduell for andre uke på rad. Sist gikk han seirende ut mot Triana Iglesias, mens denne gangen var det teaterdivaen Mia Gudersen han skulle kjempe mot.

Og til slutt var det Mia Gundersen som dro det lengste strået og gikk videre til finalen. Dermed er danse-drømmen over for Hallvard Flatland rett før finalen.

Men det var ingen slagen mann som måtte forlate parketten denne lørdagen.

- Dette gikk over all forventning. Alexandra var jo ganske tidlig frampå med at at "nja, vi kan nå semifinalen", mens jeg bare lo litt inni hånda. Men det gjorde vi, og det er jeg veldig stolt av. Og jeg er takknemlig overfor Alexandra - at hun har klart å dra meg den lange veien. Vi har trent hver dag siden 20. august, og har fått lønn for strevet, synes jeg, sier Hallvard til Seher.no.
- Har det vært tøft å jobbe med Hallvard, Alexandra?

- Innimellom. Men innimellom har det også vært hyggelig og deilig. Han er jo en drømmeelev, han står på, gir seg aldri og jeg synes det har vært en ære å få danse med Hallvard, smiler hun.

Dt var ikke bare seerne som øsket Mia Gundersen til finalen. Samtlige av dommerne ønsket å se skuespilleren i finalen mot Carsten Skjelbreid. Men Flatland synes ikke det er bittert å ryke nå.

- Det er overhodet ikke bittert. Vi har nådd så langt at vi er superfornøyde. Og vi skal ikke glemme at dette er lek og moro heller da. Det er jo ikke akkurat VM i standarddanser vi er med i, forteller den tidligere TV-profilen, som kommer til å savne "Skal vi danse" i tiden som kommer.

- Jeg kommer nok til å savne konkurransen. Men så kommer jeg også til å savne alle de hyggelige treningene vi har hatt. Vi har trent sammen hver dag siden 20. august og levd i en slags egen verden. At det plutselig er slutt, det blir en veldig stor overgang. Men vi skal vel tilpasse oss det også.

Mandag drar Hallvard til Spania. Der skal han spille golf i tre dager. Torsdag er han tilbake, og da venter trening med Alexandra på fredag. Deretter skal han sitte i salen under lørdagens store finale. 

- Hva gjør at du har fått såpass smaken på dans?

- Det er jo i første rekke konkurranseinstinktet som våkner. Det er jo ikke akkurat naturtalentet som gjør det, gliser Hallvard Flatland til Seher.no.

- Jeg er strålende fornøyd med innsatsen. Tusen takk til alle som har stemt på oss, og jeg må nok en gang få si hvor priviligert jeg har vært som har fått danse med Alexandra. Så tusen takk for alt vi har opplevd disse tre månedene, sa Flatland på TV etter lørdagens konkurranse.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg havnet i feil gjeng

Se videointervju med Hallvard og Alexandra her:

[obj:media:8176]