Hallvard Flatland på bedringens vei

Den kreftsyke TV-profilen er ikke lenger lenket til sykehussengen.

PÅ BEDRINGENS VEI: Etter flere måneder på sykehus skal helsesituasjonen til TV-stjernen Hallvard Flatland nå ha bedret seg. Det skriver Se og Hør Weekend. 56-åringen ble akutt kreftsyk i vinter.
PÅ BEDRINGENS VEI: Etter flere måneder på sykehus skal helsesituasjonen til TV-stjernen Hallvard Flatland nå ha bedret seg. Det skriver Se og Hør Weekend. 56-åringen ble akutt kreftsyk i vinter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I vinter kom sjokknyheten om at TV-legenden Hallvard Flatland (56) var blitt alvorlig syk. «Casino»-stjernen var akutt kreftsyk og lå i respirator på intensivavdelingen ved Rikshospitalet i mange uker.

Selv om sykdomsbildet stadig er uavklart, gleder 56-åringens nærmeste seg over at situasjonen ser lysere ut enn for bare kort tid tilbake. Det skriver Se og Hør Weekend.

Den folkekjære programlederen har faktisk vært på et par besøk hjemme på Nesøya utenfor Oslo.

Hallvards kone gjennom 27 år, Anne Lise, er glad for mannens framgang og rørt over all
støtte, men hun ønsker ikke å gi noe intervju nå.

Anne Lise jobber som sykepleier ved Radiumhospitalet, og sammen med døtrene Bettina (26) og Katarina (23) - som for tiden er aktuell med «Sommertid» på TV2, har hun vært en god støtte ved ektemannens sykeseng.

I ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese mer om Hallvard Flatlands helsetilstand - samt kollegenes gode ord til den muntre TV-profilen!

LES OGSÅ: Hvilket TV-program har gledet deg mest?


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer