OVER: Geri Halliwell har dumpet sun unge kjæreste Ivan "Flipz" Velez. Foto: All Over Press
OVER: Geri Halliwell har dumpet sun unge kjæreste Ivan "Flipz" Velez. Foto: All Over PressVis mer

Halliwell dumpet kjæresten

Nå er Geri Halliwell singel igjen.

SEHER.NO: Tidligere Spice Girl, Geri Halliwell (36) er singel igjen. Hun har ifølge Daily Mail dumpet sin unge kjæreste, Ivan "Flipz" Velez (29).

Geri skal ha dumpet dansekjæresten over telefonen!

- Hun ringte Flipz da hun kom tilbake til England og hun fortalte at forholdet ikke fungerte lenger. Geri hadde håpet at han var kjærligheten i hennes liv, men kjemien var bare ikke der, forteller en kilde ifølge nettstedet.

Nylig ble det kjent at Geri ønsket seg barn med Velez, men at hun var forberedt på å være alenemor en gang til, dersom forholdet skulle ryke.

- Hun vil ha et barn til ganske snart, og hun sier at hvis hun blir gravid med "Flipz" ville det ikke være noe problem, sa en kilde ifølge FemaleFirst.

- Geri taklet ikke avstanden mellom dem, og tenkte at det var best å avslutte det, før de såret hverandre mer, sier en kilde.

Venner av Flipz forteller at danseren skal være knust etter bruddet.

- Flipz mente at de to var ment for hverandre og at de hadde en fremtid sammen. De snakket om barn og bryllup, men Geri så det ikke sånn...

Nå ser Geri fremover, og har fortsatt ikke gitt opp den store kjærligheten, og drømmen om flere barn.

- Hun prøver å ikke virke for desperat etter drømmemannen, men hun kan ikke noe for det. Hun er kresen, og venter på at den rette skal dukke opp.

- Hun har Bluebell, men hun drømmen om flere barn, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Drømmer om en liten baby
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.