«Luksusfellen»:

Hallgeirs drastiske valg: - Følte meg utrygg

Hallgeir Kvadsheim ville umiddelbart ut av bilen da han fant ut dette.

«LUKSUSFELLEN»: Det blir dramatisk da det viser seg at bilen Hallgeir sitter i ikke er forsikret. Video: Viaplay Vis mer
Publisert

Onsdag kveld er «Luksusfellen» tilbake med ny sesong på Viaplay, og i første episode får TV-seerne bli bedre kjent med Ingolf Brønstad (28).

Etter å ha brukt enormt med penger på bil, mat og festing endte han som 26-åring opp med å måtte flytte tilbake til gutterommet hos mor og far.

«Luksusfellen»-duoen Hallgeir Kvadsheim (51) og Cecilie Tvetenstrand (42) er på plass i Malm for å rydde opp, og det blir etter hvert noen dramatiske øyeblikk i episoden.

Hallgeir tar seg nemlig en kjøretur med Ingolf og brått blir det klart at «Luksusfellen»-deltakeren ikke har noen form for forsikring - ikke engang den lovpålagte ansvarsforsikringen.

ONLYFANS: Rasmus fikk OnlyFans-abonnentet sitt avslørt i den danske versjonen av «Luksusfellen». Vis mer

Det er Cecilie som finner ut av dette mens kjøreturen er i gang, hvorpå hun umiddelbart kontakter «Luksusfellen»-makkeren for å si ifra om at han må komme seg ut av bilen.

- Det er jo skummelt

- Det var ikke noe behagelig, jeg satt jo i en situasjon som ikke er ønskelig å sitte i, forteller Ingolf til Se og Hør når han nå ser seg tilbake.

- Det er jo idioti. Men når du havner i den situasjonen, den knipen som jeg da satt i, du får en helt annen tankegang på alt. Du gir fullstendig faen, rett og slett, og det er jo skummelt, legger han til.

28-åringen har sett gjennom episoden og tror også at det skal gå bra å se den når den nå sendes på TV - han har vært forberedt på det som kommer i lang tid.

ENERGIDRIKK: I denne episoden av «Luksusfellen» blir vi vitne til svimlende summer som går til svimlende mengder energidrikk. Vis mer

- Det blir flaut, men for min del er det verdt alt. Det har reddet meg veldig mye, det å være deltaker i programmet, sier han til Se og Hør.

Fullførte ikke søknaden

Det var imidlertid ikke gitt at Ingolf skulle ende opp som deltaker i programmet som har vært en stor hjelp for ham.

28-åringen røper at da han søkte på programmet kom han egentlig bare halvveis ut i søknadsprosessen. Han trengte portrettbilder, noe han ikke hadde, og tenkte at han fikk fullføre på et senere tidspunkt. Så tok produksjonen kontakt.

- Det var vel ille nok det jeg hadde lagt inn da, uttaler han til Se og Hør, og følger opp:

HØYT FORBRUK: I ukas «Luksusfellen»-episode får deltakeren sjokk da han ser hvor mange penger han har brukt på junkfood. Video: Viaplay Vis mer

- Grunnen til at jeg søkte var jo at jeg ikke så noen annen utvei, og det begynte å gå utover livskvalitet og trivsel.

- Følte meg utrygg

Hallgeir forteller overfor Se og Hør at det å ikke ha ansvarsforsikring gjør at man risikerer milliongjeld dersom man havner i en ulykke.

- Det er ekstremt risikofylt å kjøre uten en slik type forsikring, for ens egen økonomi, uttaler «Luksusfellen»-profilen.

- Hva var bakgrunnen for at du følte at du så raskt måtte komme deg ut av bilen?

- Jeg følte meg utrygg, svarer Hallgeir.

FYFAEN: Paret i «Luksusfellen» får sjokk når de får se hvor mye de har i gjeld. Video: Viaplay Vis mer

- Jeg følte meg såpass usikker da han besvarte det direkte spørsmålet mitt, da ønsket jeg ikke å sitte i den bilen lenger, legger han til, og sikter til spørsmålet om det stemte at han ikke hadde ansvarsforsikring.

Ingolf understreker imidlertid at selv om han kjørte uten forsikring, så fulgte han vegtrafikkloven.

- Om han følte seg utrygg grunnet manglende forsikring kan ikke jeg svare på. All kjøring foregikk i henhold til vegtrafikkloven selv om forsikring ikke var aktiv.

- Voldsom wake up-call

Selv om det ble litt dramatikk i starten, uttrykker den rutinerte «Luksusfellen»-hjelperen at han er godt fornøyd med utviklingen Ingolf hadde.

- Han fikk en voldsom wake up-call, det vil jeg si. Han gjorde jo absolutt det vi ba ham om etter hvert.

Hallgeir forteller også at han var en positiv fyr.

- Du kan si mye om hans økonomiske erfaring, men han brukte på en måte den positiviteten i seg til å snu om på egen økonomi og egne vaner.

- Jeg stortrivdes med å jobbe med Ingolf, sier Hallgeir avslutningsvis.

LES OGSÅ: Blåste bort arven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer