Halle fjernet forlovelsesringen

Dette bildet får bruddryktene til å svirre.

FJERNET RINGEN: Ingen forlovelsesring var å se, da Halle Berry i slutten av juli dukket opp på settet til sin nyeste film «The Hive»
FJERNET RINGEN: Ingen forlovelsesring var å se, da Halle Berry i slutten av juli dukket opp på settet til sin nyeste film «The Hive» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Monster's Ball»-skuespilleren Halle Berry (45) bekreftet i april at hun hadde forlovet seg med den franske skuespilleren Olivier Martinez (46), til tross for at hun etter to tidligere ekteskap sverget på at hun ikke ville gifte seg igjen.

Nå spekulerer imidlertid flere medier i om hun likevel får holdt løftet sitt, fordi hun i juli dukket opp på settet til sin nyeste film «The Hive» i Los Angeles uten forlovelsesringen på fingeren.

Ifølge Daily Mail glimret ringen også med sitt fravær da Berry i går dro på handletur i Los Angeles.

Og heller ikke Halles humør vitnet om en kvinne som ser frem mot et bryllup.

- Hun viste ikke tegn til å smile, skriver den britiske avisen.


Verken Berry eller Martinez har foreløpig kommentert de siste ryktene.

Martinez - som tidligere har datet popstjernen Kylie Minogue - er for tiden aktuell i filmen «The Physican», som handler om en gutt som reiser gjennom Europa i det 11. århundre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trøster seg med datteren etter ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer