Halle Berry viste frem sine smekre former

Slik fikk 48-åringen oppmerksomheten over på noe annet enn skilsmisseryktene.

SEOGHØR.NO: Halle Berry (48) og hennes franske ektemann Oliver Martinez (48) har den siste tiden vært utsatt for skilsmisserykter.

Ingen av de to har kommentert påstandene. Torsdag viste Berry seg imidlertid frem i en figurnær kjole, da hun deltok på Hollywood Foreign Press Association Annual Grants Banquet i Beverly Hills.

FLOTT: Halle Berry fikk oppmerksomheten rettet mot noe annet enn skilsmisseryktene. Foto: Pa Photos
FLOTT: Halle Berry fikk oppmerksomheten rettet mot noe annet enn skilsmisseryktene. Foto: Pa Photos Vis mer

I en åletrang blå kjole med sorte blondedetaljer, viste skuespilleren frem sin smekre kropp. Håret var tilfeldig oppsatt og panneluggen ga et avslappet uttrykk.

«X-Men»- stjernen hadde på seg sorte og bronse-farvede sko til kjolen, og holdt sminken naturlig.

Hvor var forlovelsesringen?

Det var fraværet av hennes forlovelsesring som startet ryktene om at hun og Oliver skulle gå fra hverandre.

Men ifølge TMZ har hun en forklaring - til nettstedet har hun nemlig forklart at hun skal ha mistet den i Mexico.

TRØBBEL I PARADIS?: Halle Berry og ektemannen Olivier Martinez har den siste tiden vært utsatt for stygge skilsmisserykter. Men Halle Berry hevder at forlovelsesringen er borte fra hennes finger, rett og slett fordi hun mistet den i Mexico... Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS?: Halle Berry og ektemannen Olivier Martinez har den siste tiden vært utsatt for stygge skilsmisserykter. Men Halle Berry hevder at forlovelsesringen er borte fra hennes finger, rett og slett fordi hun mistet den i Mexico... Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble rådet til å endre på utseendet

Filmstjernen startet karrieren sin som modell, og blir i dag regnet som en av filmbyens aller vakreste kvinner. Men Hollywood tiltrekker seg stadig unge og flotte jenter, og Oscar-vinneren innrømmer at hun kjenner skjønnhetspresset på kroppen.

- Det er et press. Når du ser alle rundt deg ty til plastisk kirurg, så har du øyeblikk hvor du tenker: «Hvis jeg skal overleve i denne bransjen, må jeg da gjøre det samme?» forteller hun til Yahoo! Beauty.com.

Berry avslører videre at hun til og med har blitt rådet til å legge seg under kniven.

- Det er alltid noen som foreslår at jeg bare trenger å fikse på noen småting. «Bare løft litt her og der, så blir det bedre». Det er nesten som om folk prøver å tvinge på deg crack. Det føles i alle fall slik, sier hun.

LES OGSÅ: Viste frem gifteringen