Halle Berry viste fram gifteringen

Skuespilleren strålte med ny ring på fingeren og kul på magen da hun og familien ankom flyplassen i Los Angeles.

NY RING: Da Halle Berry, Oliver Martinez og Nahla landet på flyplassen i Los Angeles, etter den romantiske turen til Frankrike, viste en tydelig stolt Halle fram sin nye giftering. Ringen med den grønne stenen har Halle hatt før bryllupet. Foto: All Over Press
NY RING: Da Halle Berry, Oliver Martinez og Nahla landet på flyplassen i Los Angeles, etter den romantiske turen til Frankrike, viste en tydelig stolt Halle fram sin nye giftering. Ringen med den grønne stenen har Halle hatt før bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag forrige helg giftet skuespillerparet Halle Berry (46) og Olivier Martinez (47) seg i en intim seremoni i landsbyen Vallery i området Burgund i Frankrike.

Onsdag denne uken landet den lille familien - som snart blir fire - på flyplassen i Los Angeles, og en tydelig stolt Halle viste frem både sin nye giftering og den voksende kulen på magen.

Den nygifte 46-åringen strålte i en sort tettsittende kjole der hun gikk et par skritt foran ektemannen Olivier. Han bar på en tydelig trøtt Nahla Ariela (5), som Halle har med eks-kjæresten Gabriel Aubry (37).

Selv om ryktene ville ha det til at skuespillerparet ønsket å utsette bryllupet på grunn av graviditeten, ble paret altså smidd i hymens lenker i en seremoni med rundt 60 av parets nærmeste familiemedlemmer og venner til stede.
 
Det er nok ikke tilfeldig at bryllupet ble avholdt i den franske landsbyen, ettersom Olivier Martinez er født og oppvokst i Paris.

Dette er forøvrig Martinez' første ekteskap, og Halle Berrys tredje. «X-Men»-stjernen var gift med basketballspilleren David Justice fra 1993 til 1997, og med artisten Eric Benét fra 2001 til 2005 .

Hun har tidligere uttalt at hun etter to havarerte ekteskap ikke ønsker å gifte seg på nytt - men den gang ei:

- Jeg bannet på at jeg ikke skulle gjøre det igjen. Men aldri si aldri, folkens!, skal hun nå ha sagt ifølge The Sun.

LES OGSÅ: Trøstet seg på Playboy-fest etter bruddet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer