Halle Berry vil ta med seg datteren til Frankrike

Skuespilleren vil skåne datteren Nahla fra tabloidaviser og paparazziene.

VIL BESKYTTE DATTEREN: Filmstjernen tror det er bedre for datteren Nahla å vokse opp i Frankrike. Foto: All Over Press
VIL BESKYTTE DATTEREN: Filmstjernen tror det er bedre for datteren Nahla å vokse opp i Frankrike. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   «Monsters Ball»-stjernen Halle Berry (46) kjemper i disse dager en bitter strid om foreldreretten til sin fire år gamle datter med ekskjæresten Gabriel Aubry.

Nå ønsker Halle å flytte til Frankrike for å skåne datteren for kjendislivet i Hollywood. Med seg på lasset vil hun ha sin nye forlovede, franske Olivier Martinez (46).

- Det handler om privatlivet og en større følelse av trygghet for Nahla. Jeg vil ikke at hun skal vokse opp med tabloidavisene. på grunn av at vi blir forfulgt hele tiden begynner hun å tro at hun er spesiell på en måte, og jeg vil at hun skal forstå at hun er spesiell for den hun er og ikke fordi hun ble født inn i kjendislivet, sier Berry i et intervju med InStyle.

På den romantiske fronten går derimot ting mye bedre for den tidligere «James Bond»-baben. Snart blir det bryllup, men det skal ikke bli et stort Hollywood-bryllup.

- Jeg vet det skal være veldig lite, sier Berry.

Noen dato er foreløpig ikke satt. Berry har tidligere vært gift med baseballspilleren David Justice og sangeren Eric Benet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Halle Berry viste muskler på stranden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer