Halle Berry til sykehus i all hast

Stengte filminnspillingen etter at Halle Berry skadet seg.

PÅ SYKEHUS: Halle Berry har havnet på sykehus etter en ulykke under filminnspilling. Bildet er tatt på settet dagen før ulykken.  Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUS: Halle Berry har havnet på sykehus etter en ulykke under filminnspilling. Bildet er tatt på settet dagen før ulykken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Halle Berry ble tirsdag kveld sedt til sykehus i all hast, etter at hun ble skadet under innspillingen til sin nye film «The Hive».

Ifølge TMZ skal Berry ha slått hodet, og hun ble kjørt til Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles.


Ulykken skal ha skjedd rundt klokken ti om kvelden lokal tid. Og innspillingstedet ble stengt like etter, ifølge X17.

Foreløpig er verken skaden eller tilstanden hennes kjent, men kilder på settet sier til The Sun at de tror stjernen falt ned en trapp eller ble truffet av et fallende objekt.

Skuespilleren har i lengre tid gått med krykker etter at hun i fjor skadet ankelen under innspillingen av en annen film i Spania.


Seoghør.no kommer med mer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trodde ikke jeg skulle forlove meg igjen
Her ankommer ambulansen - se video!


[obj:media:11463]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer