Halle Berry og Olivier Martinez skilles etter to år

Stjerneparet går hver til sitt.

 Foto: Reuters
Foto: Reuters Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter å ha vært kjærester i tre år giftet Halle Berry (49) seg med den franske skuespilleren Olivier Martinez (49) sommeren 2013.

Nå er ekteskapet over, melder TMZ.com.

- Det er med tungt hjerte at vi har tatt valget om å skilles. Vi går nå videre hver for oss med kjærlighet og respekt for hverandre, og et delt ansvar for hva som er best for sønnen vår.

- Vi ønsker hverandre ingenting annet enn lykke i livet, og vi håper dere vil respektere vår, og viktigst, våre barns privatliv, når vi nå går gjennom denne vanskelige perioden, sier de i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet.

BARNA: Halle og Olivier ber om privatliv for å verne om barna Nahla og Maceo i den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix
BARNA: Halle og Olivier ber om privatliv for å verne om barna Nahla og Maceo i den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Halle skilles for tredje gang

People skriver også at Halle og Olivier skilles som venner.

- Forholdet har gått sin gang. De er venner nå og det går bra med Halle, sier en kilde.

Paret traff hverandre og forelsket seg på settet til filmen «Dark Tide» i 2010.

- Hun har kalt ham «Den rette». Hun sa hun aldri hadde forventet å møte denne franskmannen og forelske seg slik som hun nå har gjort, sa Sophie Dulac, presidenten av Champs-Elysées Film Festival, den gang.

Tre år senere ga duoen hverandre sine ja i en intim og romantisk seremoni på et slott i Frankrike. Oktober samme år ble de foreldre til sønnen Maceo (2).

BITTERT BRUDD: Da Halle Berry dumpet Gabriel Aubry i 2010 ble det en skikkelig skittentøysvask i media. Duoen har også kjempet en lang kamp om foredreretten til datteren Nahla i retten. Foto: NTB Scanpix
BITTERT BRUDD: Da Halle Berry dumpet Gabriel Aubry i 2010 ble det en skikkelig skittentøysvask i media. Duoen har også kjempet en lang kamp om foredreretten til datteren Nahla i retten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Berry har også datteren Nahla (7) fra det turbulente forholdet til eks-kjæresten og modellen Gabriel Aubry (40) - som i 2012 havnet i slåsskamp med Martinez.

Dette blir Halle Berrys tredje skilsmisse.

Fra 1993 til 1997 var hun gift med baseball-spilleren David Justice (49), og fra 2001 til 2005 var hun gift med R&B-sangeren Eric Benet (49).

EKSEN: Fra 2002 til 2007 var Olivier Martinez kjæreste med Kylie Minogue. Foto: EPA
EKSEN: Fra 2002 til 2007 var Olivier Martinez kjæreste med Kylie Minogue. Foto: EPA Vis mer

LES OGSÅ: Halle Berry viste frem sine smekre former