FRODIGE FORMER: Halle Berry, nylig småbarnsmor, ser strålende ut for tiden.
FRODIGE FORMER: Halle Berry, nylig småbarnsmor, ser strålende ut for tiden.Vis mer

Halle Berry i storform

Seks uker etter barnefødselen er Halle Berry skjønnere enn noensinne.

SEHER.NO: Enkelte er heldigere enn andre. Søndag var Oscarvinner Halle Berry (41) "tilbake på jobb", eller i hvert fall tilbake i rampelyset kun seks uker etter sin første fødsel.

41-åringen var allerede høyt plassert på listen over Hollywoods mest sexy damer, men den vakre Berry viste seg om mulig flottere enn noensinne.

Kanskje ikke så overraskende med tanke på at hun har råd til en hær med barnevakter, men hun var uansett et syn på veldedighetsarrangementet "Silver Rose Gala & auction" i Beverly Hills søndag  27. april.

Inntektene fra arrangementet gikk til organisasjoner som jobber for kvinners rettigheter og barn i fattigdom.

Hennes kjæreste og barnefader Gabriel Audry (32) var ikke tilstede, så kanskje det var han som var barnevakt? 

Bildene fra den røde løperen vil nok fryde mange fans. Blant dem er også Snoop Dogg, som tidlig i april uttalte til nettstedet Take40.com at han hadde døra åpen for skuespillerinnen, til tross for at han er gift.

Selv mente Berry at hun lot seg selv forfalle under graviditen: 

- De serverte et måltid, og jeg spiste hele greia! Men ikke nok med det, jeg rensket unna restene fra alle andres tallerkener også. Jeg har vel latt meg forfalle litt, spøkte hun i et intervju under Palm Springs International Film Festival i januar.

Som bildene viser så bærer også hennes berømte frontparti preg av fødselen, men få ville vel kalt forandringen negativ...

LES OGSÅ: Halle strålte som gravid