Halle Berry:

Halle Berry har falt for 16 år yngre mann

Superstjernen bekrefter forholdet på Instagram.

KAPRET MUSIKKPRODUSENT: Skuespilleren Halle skal ha kapret den britiske musikkprodusenten «Alex da Kid», ifølge Daily Mail. Foto: NTB Scanpix
KAPRET MUSIKKPRODUSENT: Skuespilleren Halle skal ha kapret den britiske musikkprodusenten «Alex da Kid», ifølge Daily Mail. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den oscarvinnende skuespilleren Halle Berry (51), kjent fra filmer som blant annet Monster's Ball (2001), Catwoman (2004) og X-men-filmene, går langt i å bekrefte at hun har kapret seg en 16 år yngre mann.

På sin Instagram delte nemlig tobarnsmoren et bilde av seg selv sammen med britiske Alexander Grant (35), bedre kjent som «Alex da Kid», med bildeteksten «Min balanse».

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Musikkprodusenten som har blant annet jobbet med store artister som Rhihanna, Dr. Dre, Eminem og Imagine Dragons, svarte ved å publisere det eksakt samme bildet på flere av sine Sosiale medier-kontoer, med en litt mer leken variant av bildeteksten: « Min....balanse....»

Sammen på fest

Ryktene om at de to skal ha et forhold skal ifølge Daily Mail har pågått i flere måneder, helt siden de tidligere ble observert mens de separat forlot den romantiske restauranten «Il Cielo» i Beverly Hills i juli.

PÅ MOTEFEST: Hally Berry ble tidligere denen uken observert på London Fashion Week sammen med Alexander Grant. Foto: Shutterstock.
PÅ MOTEFEST: Hally Berry ble tidligere denen uken observert på London Fashion Week sammen med Alexander Grant. Foto: Shutterstock. Vis mer

Ryktene skøt på nytt fart tidligere denne uken da Halle ble sett mens hun hadde et privat øyeblikk med med det som tilsynelatende er hennes nye flamme på en fest under London Fashion Week tidligere denne uken.

Alexander, som for tiden bor i Los Angeles, er født og oppvokst i London, og den suksessrike musikkprodusenten ble kåret til «Londons mest innflytelsesrike person» av The Evening Standard i 2011.

Skilt fra ektemannen

I 2015 kom nyheten om at Halle Berry og ektemannen, den franske skuespilleren Olivier Martinez (51), skulle skilles etter kun to år som ektepar.

Berry har sønnen Maceo (3) fra ekteskapet med Martinez, samt datteren Nahla (9) fra det turbulente forholdet med ekskjæresten og modellen Gabriel Aubry (40).

Etter den siste skilsmissen fortalte «New Year's Eve»-stjernen om sitt vanskelige kjærlighetsliv.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg har lært å håndtere at jeg har tre mislykkede ekteskap bak meg, men det har ikke vært lett. Spesielt ikke når det er barn involvert. Som kvinner går vi inn i ekteskap med den tro om at det vil vare livet ut og at mannen er prinsen vår på en skinnende hest. Det var det eventyr lærte meg som barn. I dag er jeg ganske imot eventyr, har hun tidligere uttalt, ifølge Entertainment Tonight.

TOBARNSMOR: Her er Halle med datteren Nahla og sønnen Maceo på spasertur i november 2015. Foto: NTB Scanpix.
TOBARNSMOR: Her er Halle med datteren Nahla og sønnen Maceo på spasertur i november 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Til tross for at Halle har en rekke mislykkede forhold og havarerte ekteskap bak seg, nyter «New Years Eve»- stjernen livet som tobarnsmor. I intervjuet snakker hun varmt om morsrollen og den viktige rollen barna spiller i skuespillerens liv.

- Akkurat nå er det å være mor min aller viktigste jobb. Og nå vet jeg at alt jeg gjør, alt jeg sier og alt jeg tilbyr dem, er veldig viktig. Jeg sier mye forskjellig, men jeg tror det viktigste er at barna mine ser hva jeg gjør. Jeg er mer oppmerksom på hvordan jeg lever livet mitt nå og hva de får se meg gjøre, avslører hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Sophie Elise røper ny kjæreste