RØMTE MED DATTEREN: Halle Berry tok med seg datteren inn da slåsskampen startet. Foto: All Over Press
RØMTE MED DATTEREN: Halle Berry tok med seg datteren inn da slåsskampen startet. Foto: All Over PressVis mer

Halle Berry flyktet med datteren

Ekskjæresten Gabriel Aubry og forloveden Olivier Martinez i vill slåsskamp

SEOGHØR.NO:  Oscar-vinneren Halle Berrys (46) ekskjæreste Gabriel Aubry (37) ble på Thanksgiving arrestert på utsiden av Halle Berrys hus i Los Angeles. Aubry var hos Halle for å overlevere datteren Nahla (4).

I følge vitner skal det ha oppstått en uoverenstemmelse mellom Gabriel Aubry og Halle Berrys nåværende forlovede Olivier Martinez (46). Gabriel skal ha dyttet og forsøkt å slå til Martinez, men Olivier blokkert slaget med skulderen.

I følge nettstedet TMZ.com skal det hele ha endt med at Olivier Martinez traff Gabriel med et hardt slag i ansiktet, som igjen gjorde at Martinez kunne holde Gabriel fast frem til politiet var på plass.

Gabriel skal ha brukket et ribbein, fått blåmerker i ansiktet og muligens en mer seriøs hodeskade, mens Olivier skal ha kommet unna bataljen med muligens en brukket hånd og noen nakkeskader. Det er sirkulereres også rykter om at Gabriel ble slått bevisstløs under slåsskampen.

TMZ melder at Halle Berry og Olivier Martinez nå har fått en domstol til å bestemme at Gabrile må holde seg minimum 100 meter borte fra Halle, Olivier og Nahla.

De to leirene er fra før av i en stygg foreldrerett rettsak. Der tapte nylig Berry, noe som vil bety at familien ikke kan flytte fra Los Angeles til Frankrike som planlagt. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Må kjempe for datteren