Halle Berry er verdens mest sexy

Et halvt år etter fødselen er Halle Berry igjen tilbake i toppform.

GUTTAS FAVORITT: Halle Berry er planetens mest sexy kvinne, ifølge Esquire. Foto: All Over Press
GUTTAS FAVORITT: Halle Berry er planetens mest sexy kvinne, ifølge Esquire. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Halle Berry (42) er verdens mest sexy kvinne. Det mener i hvert fall bladet Esquire, som står bak kåringen og har nye, sexy bilder av "Monster's Ball"-skuespillerinnen i novemberutgaven av magasinet.

Det er bare et halvt år siden den 42 år gamle filmskjønnheten ble mamma for første gang til datteren Nahla, men allerede viser hun frem sin flotte figur i åletrange klær. Kjæresten Gabriel Aubry (32) er åpenbart stolt av sin vakre samboer, men selv skjønner ikke Halle hvorfor hun blir sett på som mer sexy nå enn tidligere.

- Jeg har vært i bransjen i mer enn 20 år, og dere finner ut at nå - på nettopp dette tidspunkt - er jeg den mest sexy kvinnen i verden? Kom igjen. Jeg mener, kunne dere ikke valgt Bond-pike-året? Dere likte ikke den orange bikinien? Jeg likte den orange bikinien, sier Halle til Esquire og ramser opp en rekke andre år hvor hun føler at hun var tittelen mer verdig.

Likevel takker hun for den gjeve utnevnelsen og deler den med sine medsøstre verden over.

- Den deler jeg med alle kvinner, for alle kvinner er til alle tider nominert til tittelen, sier Halle.

- Å være sexy er en mental tilstand. Det handler om å elske seg selv i de mest uelskelige øyeblikk, legger den sey småbarnsmoren til.

LES OGSÅ: Tok med Nahla i parken

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no