SANRT 50 ÅR: Halle Berry ønsker ikke å legge seg under kniven, men innrømmer at presset kan være tøft. Her fra et event i Los Angeles i oktober i fjor.   Foto: Stella Pictures
SANRT 50 ÅR: Halle Berry ønsker ikke å legge seg under kniven, men innrømmer at presset kan være tøft. Her fra et event i Los Angeles i oktober i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

Halle Berry blir presset til å endre på utseendet

- Det er nesten som om folk prøver å tvinge på deg crack, sier skuespilleren.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Halle Berry (48) startet karrieren sin som modell, og blir i dag regnet som en av filmbyens aller vakreste kvinner.

Men Hollywood tiltrekker seg stadig yngre og flottere jenter, og Oscar-vinneren innrømmer at hun kjenner skjønnhetspresset på kroppen.

- Det er et press. Når du ser alle rundt deg ty til plastisk kirurg, så har du øyeblikk hvor du tenker: «Hvis jeg skal overleve i denne bransjen, må jeg da gjøre det samme?» forteller hun til Yahoo! Beauty.com.

Berry avslører videre at hun til og med har blitt rådet til å legge seg under kniven.

- Det er alltid noen som foreslår at jeg bare trenger å fikse på noen småting. «Bare løft litt her og der, så blir det bedre». Det er nesten som om folk prøver å tvinge på deg crack. Det føles i alle fall slik, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Siden sommeren 2013 har Halle vært gift med den franske skuespilleren Olivier Martinez.. Sammen har de sønnen  Maceo (1 1/2). I tillegg har Halle datteren Nahla (6) fra et tidligere forhold. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Siden sommeren 2013 har Halle vært gift med den franske skuespilleren Olivier Martinez.. Sammen har de sønnen Maceo (1 1/2). I tillegg har Halle datteren Nahla (6) fra et tidligere forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vil eldes med verdighet

Men forløpig hevder tobarnsmoren at hun har klart å motstå presset og råder andre kvinner, som sliter med rynker og løs hud, til å følge hennes eksempel.

- Det er naturlig å eldes og det kommer til å skje med oss alle. Til og med Jane Fonda blir eldre. Jeg vet ikke hva hun har gjort eller ikke gjort, men jeg synes hun er vakker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Selv har jeg alltid lyst til å se ut som meg, selv om det betyr i en eldre versjon. Jeg synes at man ender opp med å ligne noen andre når man tukler for mye med utseendet.

Berry innrømmer at det kan være vanskelig å alltid være like optimistisk rundt det å bli gammel.

- Vi må slutte å strebe etter å se ut som slik vi gjorde for ti år siden, og heller lære å omfavne alderdommen. Det er lett å si dette, men det er målet mitt, forteller hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Robbie Williams feiret bursdagen med nakenbilde