SANRT 50 ÅR: Halle Berry ønsker ikke å legge seg under kniven, men innrømmer at presset kan være tøft. Her fra et event i Los Angeles i oktober i fjor.   Foto: Stella Pictures
SANRT 50 ÅR: Halle Berry ønsker ikke å legge seg under kniven, men innrømmer at presset kan være tøft. Her fra et event i Los Angeles i oktober i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

Halle Berry blir presset til å endre på utseendet

- Det er nesten som om folk prøver å tvinge på deg crack, sier skuespilleren.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Halle Berry (48) startet karrieren sin som modell, og blir i dag regnet som en av filmbyens aller vakreste kvinner.

Men Hollywood tiltrekker seg stadig yngre og flottere jenter, og Oscar-vinneren innrømmer at hun kjenner skjønnhetspresset på kroppen.

- Det er et press. Når du ser alle rundt deg ty til plastisk kirurg, så har du øyeblikk hvor du tenker: «Hvis jeg skal overleve i denne bransjen, må jeg da gjøre det samme?» forteller hun til Yahoo! Beauty.com.

Berry avslører videre at hun til og med har blitt rådet til å legge seg under kniven.

- Det er alltid noen som foreslår at jeg bare trenger å fikse på noen småting. «Bare løft litt her og der, så blir det bedre». Det er nesten som om folk prøver å tvinge på deg crack. Det føles i alle fall slik, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Siden sommeren 2013 har Halle vært gift med den franske skuespilleren Olivier Martinez.. Sammen har de sønnen  Maceo (1 1/2). I tillegg har Halle datteren Nahla (6) fra et tidligere forhold. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Siden sommeren 2013 har Halle vært gift med den franske skuespilleren Olivier Martinez.. Sammen har de sønnen Maceo (1 1/2). I tillegg har Halle datteren Nahla (6) fra et tidligere forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vil eldes med verdighet

Men forløpig hevder tobarnsmoren at hun har klart å motstå presset og råder andre kvinner, som sliter med rynker og løs hud, til å følge hennes eksempel.

- Det er naturlig å eldes og det kommer til å skje med oss alle. Til og med Jane Fonda blir eldre. Jeg vet ikke hva hun har gjort eller ikke gjort, men jeg synes hun er vakker.

- Selv har jeg alltid lyst til å se ut som meg, selv om det betyr i en eldre versjon. Jeg synes at man ender opp med å ligne noen andre når man tukler for mye med utseendet.

Berry innrømmer at det kan være vanskelig å alltid være like optimistisk rundt det å bli gammel.

- Vi må slutte å strebe etter å se ut som slik vi gjorde for ti år siden, og heller lære å omfavne alderdommen. Det er lett å si dette, men det er målet mitt, forteller hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Robbie Williams feiret bursdagen med nakenbilde

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.