DRISTIG ANTREKK: Filmstjerne Halle Berry overrasket i kveldens kanskje aller mest dristige kjole på NAACP Image Awards mandag kveld. Foto: NTB scanpix
DRISTIG ANTREKK: Filmstjerne Halle Berry overrasket i kveldens kanskje aller mest dristige kjole på NAACP Image Awards mandag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer

NAACP Image Awards 2018:

Halle Berry (51) stilte uten undertøy på rød løper

Filmstjernen overrasket på prisutdeling.

Publisert

(Se og Hør): Mandag kveld ble årets NAACP Image Awards arrangert i Pasadena i California.

Prisutdelingen, som gikk av stabelen for 49. gang, hedrer fargede personer som har gjort seg bemerket innenfor film, TV, musikk og litteratur.

Blant de nominerte stjernene var skuespiller Halle Berry (51), som var nominert for rollen sin i krimdramaet «Kidnap». Den «evig unge» 51-åringen måtte imidlertid se seg slått av Octavia Spencer (47), som stakk av med prisen for rollen sin i «Gifted».

Selv om Berry måtte dra tomhendt fra prisutdelingen, var hun definitivt blant stjernene som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen.

Oscar-vinneren overrasket nemlig i en dristig kjole fra Reem Acras høst- og vinterkolleksjon for 2016, og Daily Mail påpeker at designerplagget overlot lite til fantasien.

DROPPET TRUSE?: Halle Berry hadde tilsynelatende lagt igjen trusene hjemme før hun entret den røde løperen mandag kveld. Foto: NTB scanpix
DROPPET TRUSE?: Halle Berry hadde tilsynelatende lagt igjen trusene hjemme før hun entret den røde løperen mandag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer

Viste mye hud

Kjolen til Halle Berry var nemlig laget av glitrende blonder og et gjennomsiktig, tynt stoff - som gjorde det klart at filmstjernen hadde droppet trusene før hun entret den røde løperen.

Nettstedet Just Jared skryter av den flotte stjernen og mener at hun lamslo publikum i den vågale kreasjonen.

Tabloidavisen The Sun mener også at Berry så vanvittig godt ut i antrekket, og fastslår i likhet med Daily Mail at kjolen hennes var av det temmelig avslørende slaget.

HollywoodLife har for øvrig Halle Berry på listen sin over de best kledde stjernene på prisutdelingen.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE OGSÅ HUD: «Orange is the New Black»-stjernen Laverne Cox poserte sammen med Halle Berry på NAACP Image Awards. Foto: Marcus Ingram/Getty Images for NAACP/AFP/ NTB scanpix
VISTE OGSÅ HUD: «Orange is the New Black»-stjernen Laverne Cox poserte sammen med Halle Berry på NAACP Image Awards. Foto: Marcus Ingram/Getty Images for NAACP/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Nettstedet trekker også frem antrekkene til blant andre Kerry Washington (40), Mary J. Blige (47), Issa Rae (33), Tracee Ellis Ross (45) og Mandy Moore (33).

På Golden Globe-utdelingen i starten av januar sverget de fleste stjernene til sorte antrekk, men både på mandagens prisutdeling og på Critics' Choice Awards forrige uke, var det mange som gikk for mer fargerike rød løper-antrekk.

Saken fortsetter under bildene.

STADIG I SORT: Skuespiller Kerry Washington. Foto: NTB scanpix
STADIG I SORT: Skuespiller Kerry Washington. Foto: NTB scanpix Vis mer
GLITRET I GRØNT: Skuespiller Issa Rae. Foto: NTB scanpix
GLITRET I GRØNT: Skuespiller Issa Rae. Foto: NTB scanpix Vis mer
GYLLEN: Skuespiller Tracee Ellis Ross. Foto: NTB scanpix
GYLLEN: Skuespiller Tracee Ellis Ross. Foto: NTB scanpix Vis mer
PASTELLDRØM: Artist og skuespiller Mandy Moore brøt opp det lysebrå antrekket med tilbehør i rosa og rødt. Foto: NTB scanpix
PASTELLDRØM: Artist og skuespiller Mandy Moore brøt opp det lysebrå antrekket med tilbehør i rosa og rødt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sort - eller farger?

De sorte antrekkene som dominerte Golden Globe-løperen, var en del av den såkalte Time's Up-kampanjen, som har kommet i kjølvannet av Harvey Weinstein-skandalen og den mye omtalte #metoo-bevegelsen.

«Time's Up» har blant annet samlet et fond på 14 millioner dollar som skal gå til advokathjelp til skuespillere som ikke selv har råd til å kjempe mot seksuell trakassering, ifølge New York Times.

​Kampanjen ble først til som et forsøk på å sørge for at klærne til kvinnelige kjendiser skulle bli mindre omtalt enn dét de faktisk står for og forteller. I en annonse i New York Times ble «Time's Up» derimot spesifisert til å handle om likelønn og seksuell trakassering på arbeidsplassen.

Nå som mange av stjernene har valgt å droppe sort på røde løpere i etterkant av Golden Globe-utdelingen, kan det bli spennende å se hva som skjer på Oscar i starten av mars:

Fra HBOs Golden Globe-nachspiel 2018 Vis mer

Vil Hollywood-stjernene bruke verdens mest fotograferte røde løper til å fronte Time's Up og #metoo nok en gang, eller ønsker de å stråle i farger på den prestisjefylte Oscar-løperen?

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer