Halle Berry (49) viste frem bikinikroppen

Imponerer fansen med bikinibilde.

 Foto: Afp
Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: Til tross for at Hollywood-stjernen og tobarnsmoren Halle Berry fyller 50 år neste måned, har hun fremdeles en kropp de fleste 20-åringen bare kan drømme om.

Mandag postet skuespilleren et bilde av seg selv i bikini på Instagram som i skrivende stund har fått over 45.000 likerklikk og nesten 800 kommentarer.

Det er bare tre måneder siden Halle opprettet profilen sin, og hun har allerede fått en halv million følgere. 

- Når du kikker på profilen din og innser at en halv million mennesker følger deg. Jeg er glad for å kunne dele med dere. Tusen takk!! skriver hun under det flotte bildet.

Tilbakemeldingene på bikinibildet har ikke latt vente på seg.

- Hvordan går det an å være så sykt vakker? Du er min favorittkjendis å følge. Jordnær, pen, smart og småfrekk, samtidig som du har masse klasse, mener en.

- Den hotteste Bond-piken noensinne!

- Nydelig, helt enkelt!

- Wow!! Du ser fantastisk ut!! En ekte skjønnhet!! skrytes det.

- Det er godt å se at det finnes vakre kvinner som poster kreative bilder av seg selv av naturen og lignende, i stedet av selfies med trutmunn. Du er noe helt for deg selv.

Saken fortsetter under bildet.

EVIGUNG: I 2002 spilte Halle Bond-pike i James Bond filmen Die Another Day. Den gang var hun 35 år gammel. Foto: NTB Scanpix
EVIGUNG: I 2002 spilte Halle Bond-pike i James Bond filmen Die Another Day. Den gang var hun 35 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lider av diabetes

Berry, som vant Oscar for sin rolle i «Monster's Ball» i 2002, avslørte i fjor hvordan hun holder seg i form.

- Det er mye vanskeligere nå enn tidligere. Men ettersom jeg blir eldre er jeg mer bevisst på hva jeg spiser. Jeg har aldri trent med vekter med mindre jeg har måtte gjøre det for en filmrolle. Jeg gjør øvelser som involverer min egen kroppsvekt for jeg ønsker ikke å bli for muskuløs. Jeg har diabetes, så trening har alltid vært en del av hvordan jeg håndterer sykdommen og holder sukkernivået under kontroll, fortalte hun til LA Times.

- Når timeplanen min tillater det, så trener jeg av og til med en kvinnelig PT også. Men uansett hvordan dagen ser ut, så trener jeg alltid i minst 30 minutter.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Olivier Martinez og Halle Berry møttes på innspillingssettet til actionthrilleren «Dark Tide». Her er de sammen på premieren på Halles film «Cloud Atlas» i Hollywood i oktober 2012. Foto: Ap
EKS-MANNEN: Olivier Martinez og Halle Berry møttes på innspillingssettet til actionthrilleren «Dark Tide». Her er de sammen på premieren på Halles film «Cloud Atlas» i Hollywood i oktober 2012. Foto: Ap Vis mer

I oktober i fjor kom nyheten om at Halle Berry og ektemannen, den franske skuespilleren Olivier Martinez (50), skulle skilles etter kun to år som ektepar.

Sist måned ble hun observert på middagsdate med en kjekk og foreløpig uidentifisert mann i New York, og mye tyder på at 49-åringen har funnet lykken på nytt igjen.

Berry har sønnen Maceo (2) fra ekteskapet med Martinez, samt datteren Nahla (8) fra det turbulente forholdet med ekskjæresten og modellen Gabriel Aubry (40)

LES OGSÅ: - Jeg føler meg ikke komfortabel nok i bikini