Halle (46) viste fram hele kulen

Filmstjernen Halle Berrys voksende mage stjal oppmerksomheten på veldedighetsarrangement.

SEOGHØR.NO:  Hollywood-stjernen Halle Berry (46), kjent fra filmer som «X-Men» og «Monster's Ball», hadde et godt grep rundt sin voksende babymage da hun deltok på Revlon Run/Walk For Women i Los Angeles denne helgen.

Skuespilleren, som har funnet flere priser for sine prestasjoner som skuespiller, annonserte i begynelsen av april at hun og hennes forlovede, franske Olivier Martinez (47), venter deres første felles barn. Noe Halle beskriver som en drøm som har gått i oppfyllelse.

- Olivier og jeg har alltid ønsket å bli pappa. Jeg ville ikke ha for store forventninger, men gud fikk drømmen til å gå i oppfyllelse.

- Denne graviditeten er et mirakel og en fantastisk gave.

Den 46 år gamle gravide filmskuespilleren er beæret over å få være med å støtte arrangementet som jobber for å bekjempe kreft hos kvinner.

- Det er nesten umulig å beskrive følelsen jeg har når jeg står foran flere tusen kvinner, menn og barn på EIF Revlon Run/Walk. Det er en så sterk følelse av felleskap, følelser og håp i hjertene til deltagerene og det er en stor ære å igjen låne bort navnet mitt til arrangementet som gjør en så godt jobb i kampen mot kreft hos kvinner, har Halle Berry tidligere uttalt ifølge Justjarded.com.

«Monster's Ball»-skuespilleren har datteren Nahla (5) med eks-kjæresten Gabriel Aubry (37), som hun var sammen med fra 2005 til 2010.

Se video av Halle Berry øverst i saken!

LES OGSÅ:   Trodde graviditet var nyrestein