Halla, Justin!

I New York kan mye skje. Vips! så er man på fest med Justin Timberlake.

SKÅL: Halla chicas. I'm bringing sexy back, yeah.
SKÅL: Halla chicas. I'm bringing sexy back, yeah. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER - NEW YORK: Under Fashion Week vrimler det av kjendiser i The Big Apple. Før man vet ordet av det skåler man med en av dem.


I går kveld var det fashionparty på PM - en liten klubb i Meatpacking District her på Manhattan. Klokken 01.00 var klubben halvfull av småbrisne, glade gjester.


LES OGSÅ: Og Justins nye dame er ...?


Mannen med bongotrommene hadde akkurat satt seg til rette, og begynt å fyre løs til rytmene av "Bringing Sexy Back". Så, klokken 01.10 skjedde det noe: To store SUV-er med sotede vinduer parkerer utenfor den røde løper.


Inn kommer en passe stor gutt med grå hettegenser - i følge med tre enorme karer med svarte skinnjakker som kunne rommet en hel speiderleir. 


Hvem er denne karen i grå hettegenser? Han blir geleidet bort til et bord. Han står i sofaen, tar av seg hetten, og gliser utover. Så digger han til musikken. Han vrikker lett på stumpen og skåler med de rundt seg. Skål, ja. Skål med oss. Sånn ja.


Vaktene står klare til å drepe enher levende skapning som ypper seg. Etter tre timer med blikk og skåling er hetten på igjen.


SE HER: Derfor dumpet Justin Cameron


Utenfor står paparazziene og venter. Klokken er 04.00. Blir det nachspiel i kveld? Nix. En fotograf roper "Jeg vet du hater meg Justin, men jeg må bare..." Så knipser han i vei mens gutten med hettegenser hopper inn i SUV-en, før jeg i det hele tatt får somlet meg til å spørre: Kan jeg få sitte på, Justin?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer