Hailey og Justin Bieber:

Haileys store drøm knust av Justin

Ektemannens varemerke stikker kjepper i hjulene.

AVVIST: Modell Hailey Bieber har lenge hatt en drøm om å starte et eget sminkemerke, men nylig kom det frem at drømmen ikke blir noe av på grunn av ektemannen Justin Bieber. Foto: NTB scanpix
AVVIST: Modell Hailey Bieber har lenge hatt en drøm om å starte et eget sminkemerke, men nylig kom det frem at drømmen ikke blir noe av på grunn av ektemannen Justin Bieber. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Modell Hailey Bieber (22) har helt siden hun giftet seg med sangstjernen Justin Bieber (25), hatt en stor drøm om å starte sitt eget kosmetikkmerke under sitt nye etternavn.

I den anledning forsøkte hun i april å registrere navnet «Bieber Beauty» som et varemerke, men fikk avslag av US Patent & Trademark Office.

Ifølge The Blast ble det besluttet at navnet er for likt varemerket til ektemannen, «Justin Bieber», som brukes til å selge blant annet parfyme og t-skjorter.

Det er derfor indirekte Justins feil at kona Hailey ikke får oppfylt drømmen om å starte noe eget. Sangstjernen har for øvrig hatt varemerket registrert siden han var ni år gammel.

View this post on Instagram

my only bubba

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Kan klage

Selv om Haileys forespørsel er blitt avvist er det fremdeles håp, ifølge The Blast. Hun kan nemlig sende inn en klage på avgjørelsen fra det amerikanske patent- og varemerkekontoret.

Supermodellen kan sende inn «beviser og argumenter som støtter registreringen», noe som kan veie inn på avgjørelsen før avvisningen er et faktum.

Det er usikkert om hun vil prøve å redde «Bieber Beauty», men et brev fra Justin kan muligens påvirke sjansene for å få grønt lys.

Hvis Hailey ender opp med å starte sitt eget sminkemerke, vil det bli modellens første steg alene inn i kosmetikkindustrien. 22-åringen er for øvrig ambassadør for sminkemerket Bare Minerals, noe som kan tilsi at hun vet en ting eller to om skjønnhetsprodukter.

Det er ikke et ukjent fenomen at flere av de store stjernene stadig trer inn i kosmetikkbransjen. Blant andre artist Rihanna (31) med sitt sminkemerke Fenty Beauty, Hollywood-stjerne Drew Barrymore (44) med sitt kosmetikkmerke Flower Beauty - og ikke minst Kylie Jenner (21) med sitt suksessrike sminkeselskap, Kylie Cosmetics.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Bryllupsforvirring

Det var i juni i fjor at Justin og Hailey fant tilbake til hverandre, etter at de i 2016 hadde hatt et romantisk, men kortvarig forhold.

Derfra gikk det fort i svingene, og kun en måned etter at det hadde begynt å oppstå romanserykter mellom de to, kunne Justin bekrefte at han hadde gått ned på kne og fridd til modellkjæresten.

I september i fjor, to måneder etter frieriet, spekulerte amerikanske medier på om paret hadde giftet seg i all hemmelighet, etter at de hadde blitt observert sammen på vei inn i et rettslokale. Ekteskapsinngåelsen ble imidlertid ikke bekreftet før i november i fjor, da Bieber skrev i et innlegg på Instagram at han feiret Thanksgiving «som en gift mann».

I et større intervju med Vogue i februar, avslørte turtelduene at noe av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja såpass raskt, var fordi de hadde valgt å vente med sex til de var erklært mann og kone.

I samme intervju fortalte de også at de planla en større bryllupsfest, men denne har foreløpig latt vente på seg. I midten av januar hevdet Page Six at parets bryllup var rett rundt hjørnet, og at det skulle stå i februar.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Usikkert

En måned før bryllupsfesten skal imidlertid ekteparet ha fått kalde føtter da flere gjester meldte avbud, og med det ble den utsatt - på ubestemt tid.

Siden den gang har det blitt skrevet opp og ned i amerikansk presse om parets bryllupsplaner, men akkurat når festen vil stå er det tilsynelatende ingen som vet.

View this post on Instagram

25 sure looks good on u lover.. 🖤

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Heller ikke familien til ekteparet vet noe om detaljene, ifølge Daily Mail.

- Vi får se. Hvem vet hva planene deres er, sa Haileys søster, Alia Baldwin (26), til avisen i mai.

- Det er mye frem og tilbake, så jeg vil være der på ett eller annet tidspunkt i en kjole, eller i joggeklær, ikke vet jeg.

LES OGSÅ: Føler fansen prøver å ødelegge ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer