Hailey og Justin Bieber:

- Hailey ba Selena holde seg unna Justin

Hailey Bieber raser mot ektemannens ekskjæreste.

<strong>RASENDE:</strong> Hailey Bieber skal være rasende på ektemannens eks, Selena Gomez, etter at hun fant tekstmeldinger fra henne på Justins telefon. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Hailey Bieber skal være rasende på ektemannens eks, Selena Gomez, etter at hun fant tekstmeldinger fra henne på Justins telefon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fra 2011 til 2013 var de to sangstjernene Justin Bieber (25) og Selena Gomez (26) i et av-og-på-forhold, der det til tider var svært vanskelig for omverdenen å forstå seg på om de var et par eller ikke.

Omsider gikk de hver til sitt for godt, og som kjent fant Justin tilbake til ungdomskjæresten sin, Hailey Baldwin (22) - som nå heter Bieber til etternavn.

I november i fjor bekreftet paret det mange hadde hatt en mistanke om i lang tid, nemlig at de hadde giftet seg.

Derimot skal ikke Justin ha kuttet all kontakt med Selena, noe som angivelig gjør Hailey rasende. Ifølge Radar Online skal den 22 år gamle modellen nylig ha funnet meldinger fra Selena på ektemannens telefon.

<strong>EKSKJÆRESTER:</strong> Selena Gomez og Justin Bieber var på alles lepper da de var sammen av-og-på fra 2011 til 2013. Her under American Music Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Selena Gomez og Justin Bieber var på alles lepper da de var sammen av-og-på fra 2011 til 2013. Her under American Music Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hailey er lei

Meldingene skal ha fått Hailey til å rase, og en kilde forteller til nettstedet at hun er i ferd med å nå bristepunktet hva gjelder å tåle Justins kontakt med ekskjæresten.

- Justin snakker om Selena hele tiden, og Hailey er lei, sier kilden til Radar Online, og legger til:

- Da hun fant meldingene fra Selena forrige uke, rant det over, og Hailey tok kontakt med Selena og ba henne holde seg unna mannen hennes.

Ifølge kilden skal Selena ha reagert med latter da Hailey ringte henne.

- Selena synes det er morsomt fordi hun vet at Justin alltid vil elske henne, og at Hailey kan byttes ut. Det verste er at Hailey også vet dette, hevder kilden.

Videre forteller kilden at det ikke er noe Hailey kan gjøre for å forandre hva ektemannen føler, og at eksparet har en god tone om dagen.

Mye til felles

Akkurat hva Justin og Selena sender hverandre meldinger om, er ikke kjent. Men det kan godt hende at Selena hjelper eksen gjennom en tung tid - da Justin nylig avslørte i et innlegg på Instagram at han sliter med sin mentale helse om dagen.

- Jeg ønsker å oppdatere dere litt. Jeg har slitt mye, og følt meg veldig avkoblet og merkelig. Jeg kommer alltid tilbake, så jeg er ikke bekymret, skrev stjernen på Instagram i mars, og fortsatte:

- Jeg ønsker å spørre dere om å be for meg. Gud er trofast, og bønnene deres fungerer. Tusen takk.

La seg inn på rehab

Selena startet på sin side 2018 med å frivillig legge seg inn på et behandlingssenter for å få hjelp til å håndtere både depresjoner og angst. Disse vanskene kom som følge av at hun lider av den kroniske betennelsessykdommen Lupus.

«OnlyYou»-sangeren tok seg dermed en lang pause fra både rampelyset og sosiale medier, men ser nå ut til å være på bedringens vei. For tiden er Selena til stede under filmfestivalen i Cannes, der fansen har fått et gledelig gjensyn med henne på den røde løperen.

<strong>RØD LØPER:</strong> Selena Gomez er på plass i filmbyen Cannes. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Selena Gomez er på plass i filmbyen Cannes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med andre ord kan det godt hende at 26-åringen rett og slett bare har strukket ut en hånd for å gi ekskjæresten noen gode råd på veien til å bedre sin mentale helse.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg mistet mensen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer