Hailey og Justin Bieber:

- Hailey ba Selena holde seg unna Justin

Hailey Bieber raser mot ektemannens ekskjæreste.

RASENDE: Hailey Bieber skal være rasende på ektemannens eks, Selena Gomez, etter at hun fant tekstmeldinger fra henne på Justins telefon. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Hailey Bieber skal være rasende på ektemannens eks, Selena Gomez, etter at hun fant tekstmeldinger fra henne på Justins telefon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fra 2011 til 2013 var de to sangstjernene Justin Bieber (25) og Selena Gomez (26) i et av-og-på-forhold, der det til tider var svært vanskelig for omverdenen å forstå seg på om de var et par eller ikke.

Omsider gikk de hver til sitt for godt, og som kjent fant Justin tilbake til ungdomskjæresten sin, Hailey Baldwin (22) - som nå heter Bieber til etternavn.

I november i fjor bekreftet paret det mange hadde hatt en mistanke om i lang tid, nemlig at de hadde giftet seg.

Derimot skal ikke Justin ha kuttet all kontakt med Selena, noe som angivelig gjør Hailey rasende. Ifølge Radar Online skal den 22 år gamle modellen nylig ha funnet meldinger fra Selena på ektemannens telefon.

- Hailey er lei

Meldingene skal ha fått Hailey til å rase, og en kilde forteller til nettstedet at hun er i ferd med å nå bristepunktet hva gjelder å tåle Justins kontakt med ekskjæresten.

- Justin snakker om Selena hele tiden, og Hailey er lei, sier kilden til Radar Online, og legger til:

- Da hun fant meldingene fra Selena forrige uke, rant det over, og Hailey tok kontakt med Selena og ba henne holde seg unna mannen hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer