VI MENN: Teaterstykket "Vi menn" tar for seg fragmenter fra mannslivet på godt og vondt. Foto: SCANPIX
VI MENN: Teaterstykket "Vi menn" tar for seg fragmenter fra mannslivet på godt og vondt. Foto: SCANPIXVis mer

- Hahaha, det får ikke du vite

Linn Skåber er svært så taus om kjærlighetslivet...

SEHER.NO: "Nytt på Nytt"-profilen Linn Skåber (38) har lenge forsket på menn til teaterstykket "Vi Menn", sammen med komikerkollega Shabana Rehman.

Medvirkende i stykket er blant annet Dennis Storhøi, Anders Hatlo og Johannes Joner, men selv om hun den siste tiden har vært omringet av barske menn, er Linn usikker på om hun trives best med eller uten mann.

- Jeg føler jeg har timet det bra med forskjellige personer til forskjellige tider i livet mitt. Det er ikke sånn at man må ha en mann, kvinner klarer seg også veldig bra uten. Men det å ha en mann i livet sitt er jo toppen av kransekaka, da, sier Linn til Dagbladet.

Men når det gjelder sitt eget kjærlighetsliv, er Skåber svært så hemmelighetsfull når hun får spørsmål om det er mann i livet hennes...

- Hahaha, det får ikke du vite, sier hun.

Hva slags menn faller du for?

- Menn som er trygge på seg selv, og som ikke har så mye de må bevise. De må være i stand til å løfte andre, men det er viktig at de også tåler å bli løftet selv. Det siste var en referanse til Shabana Rehman, sier hun til Dagbladet.

Skåber innrømmer også at hun har blitt mer glad i menn etter å ha jobbet med stykket.

- Jeg er blitt mer glad i menn under arbeidet med dette stykket, og jeg har fått større ømhet for mannen. Men først og fremst den tøffe typen.

"Vi Menn" har premiere på Centralteatret neste torsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Gjør brystene større på TV