NAKENBADING: Ordfører Fabian Stang viste rumpa til hele Norge i 2006, og nå har også Victoria Silvstedt sett den. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
NAKENBADING: Ordfører Fabian Stang viste rumpa til hele Norge i 2006, og nå har også Victoria Silvstedt sett den. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Hagen vraker naken Stang

Stein Erik Hagen gir to millioner kroner og ordførerstøtte til Frp etter at Høyre-kandidat Fabian Stang badet naken i bursdagen hans.

SEHER.NO: Da Høyres ordførerkandidat i Oslo, Fabian Stang (51), badet splitter naken i mangemilliardær Stein Erik Hagens 50-årsdag i fjor sommer, betød det slutten på Hagens nære vennskap både til Stang og til Høyre.

Det hevder Dagbladet.

Dagsavisen kunne mandag melde at Fremskrittspartiet nå får to millioner kroner av den tidligere kjøpmannen – hans gamle parti Høyre får ingenting.

Tok fokus fra bursdagsbarnet
Forholdet mellom Hagen og Høyre skar seg allerede tre måneder før Fabian Stangs famøse nakenbading, idet Hagen i april i fjor gikk ut i VG og ga partiet kraftig kritikk for ikke å ha gjort noe med formueskatten.

Det er likevel ingen tvil om at Wenche Foss’ sønn med fordel kunne beholdt klærne på 22. juli i fjor, noe han også selv erkjenner.

- Mellom oss sagt var det ikke mange som hisset seg opp over det bildet, bortsett fra Stein Erik og hans kone Mille-Marie, som så for seg bilder av seg selv med blomsterkranser og det hele, så kom bildet av rumpa til Stang i stedet. Det var El Katastrofica, og jeg har beklaget, sa han til Dagens Næringsliv i februar.

Ikke slått hånden av, men...
Stein Erik Hagen vil på sin side ikke være med på at han har slått hånden av verken Høyre eller sin gamle venn Fabian Stang, som i fjor gikk ut og fortalte åpent om sin tunge tid med store depresjoner..

Rimi-gründeren karakteriserer rett nok ordførerkandidatens nakenbading foran 20 journalister som ”dumt”, men insisterer på at de to fremdeles har et godt forhold.

Likefullt vil han, talende nok, ikke støtte sin gamle venns ordførerkandidatur i hovedstaden.

Går for Frp-ordfører
- Hvis det blir et sånt politisk flertall, er det vel bra om Lae fortsetter som byrådsleder, og da vil kanskje Fremskrittspartiet ha ordføreren, sier Stein Erik Hagen til Dagbladet.

Vi tipper kongevennen Fabian Stang angrer sånn passe på den bursdags-nakenbadingen i dag.

LES OGSÅ: Mette-Marit får ikke låne Fabians hytte