Hagen står frem som homofil

- Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder.

STÅR FREM I SKAVLAN: Fredag kveld sendes nyeste episode av Skavlan. I programmet står Stein Erik Hagen frem som homofil. Foto: NTB Scanpix
STÅR FREM I SKAVLAN: Fredag kveld sendes nyeste episode av Skavlan. I programmet står Stein Erik Hagen frem som homofil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fredagens episode av «Skavlan» står Orkla-styreleder og tidligere Rimi-eier Stein Erik Hagen (59) frem som homofil.

KJEMPET FOR RETTIGHETER: Hagen har i flere år kjempet for homofiles rettigheter. Foto: NTB scanpix
KJEMPET FOR RETTIGHETER: Hagen har i flere år kjempet for homofiles rettigheter. Foto: NTB scanpix Vis mer

– Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-årene visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, sier han i programmet.

Det var NRK som først omtalte saken.

Hagen har lenge engasjert seg sterkt for homofiles rettigheter.

– Det er cirka 20 år siden jeg sto i Vålerenga kirke og tok opp disse sakene første gang. Mye har forandret seg på de 20 årene, og når det kommer til aksepten for de som er annerledes, så tror jeg det har utviklet seg veldig. Det har vært som en rullende snøball, sier Hagen til Skavlan.

I 2004 giftet Hagen seg med Mille-Marie Treschow. Det tidligere paret tok ut separasjon i 2012.

Hagen har til sammen fire barn fra sine to ekteskap.LES OGSÅ: - Følte det var best å fjerne prostata helt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer