- Hagen ryker ut av «Skal vi danse»

Spillselskap tror Carl I. Hagen blir første person til å forlate konkurransen.

RYKER HAN?: Unibet tror Carl I. Hagen forsvinner etter lørdagens Skal vi danse. Foto: Stella Pictures
RYKER HAN?: Unibet tror Carl I. Hagen forsvinner etter lørdagens Skal vi danse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag må første deltager forlate TV 2-konkurransen «Skal vi danse».Spillselskapet Unibet tror den deltageren er Carl I. Hagen. Også Jarl Goli lever farlig, mener oddsekspertene.- Mens Kathrine Sørland og Kim-Daniel Sannes imponerte stort i den første sendingen, viste både Carl I. Hagen og Jarl Goli at de har langt igjen for å kunne hevde seg i konkurransen, sier PR-manager Kyrre Merg i Unibet.

Det er lave 2,75 i odds på at Hagen danser sine siste trinn på parketten i Nydalen denne helgen. Men spillselskapet frykter også at kona Eli ikke ligger spesielt godt an.

- Også fru Eli Hagen med exit-odds seks ganger pengene, kan leve farlig på lørdag, med mindre hun klarer å sjarmere TV-seerne litt ekstra, sier Merg,

Kathrine Sørland ble utpekt som favoritt før premieren forrige helg, og har styrket sin vinnerodds hos Unibet. Kim-Daniel Sannes gjør et kjempebyks oppover oddsrankingen, og er nå heteste utfordrer til kampen om kjendis-Norges mest prestisjefylte pokal.Saken fortsetter under bildet Odds - Hvem ryker ut av lørdagens «Skal vi danse»?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer