Hagen og Stordalen krangler om nakenbading

Hagen vil at spa-gjestene skal bade nakne.

NAKENSTRID: Stein Erik Hagen og Petter Stordalen er uenige i forhold til om gjestene på Farris bad bør kle seg nakne eller ikke når de besøker spaet.  Foto: STELLA PICTURES
NAKENSTRID: Stein Erik Hagen og Petter Stordalen er uenige i forhold til om gjestene på Farris bad bør kle seg nakne eller ikke når de besøker spaet. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  I fjor åpnet investorene Petter Stordalen og Stein Erik «Rimi» Hagen det eksklusive spa-hotellet Farris bad i Larvik.

Men allerede nå har det begynt å slå sprekker i samarbeidet mellom de styrtrike forretningsmennene.

I forrige måned ble det kjent at Hagen og kona Mille-Marie Treschow vurderer å gå til retten fordi de mener Stordalen tar for stor del av inntektene fra hotellet. Og nå ser det ut til at det går mot mer turbulens mellom partene. 

Ifølge VG har det nemlig brutt ut full strid mellom Hagen og Stordalen i forhold til hvordan gjestene bør kle seg under besøket på spa-hotellet.


Da hotellet åpnet i fjor tok Hagen og kona initiativ til et regelverk som oppfordrer gjestene til å bade nakne.

«Vårt mineralspa er et «nakenområde» hvor badetøy er frivillig. Det er også tillatt å benytte kaldkulpen og kildegrotten uten badetøy», heter det i spa-etiketten, og til VG forteller Hagen at han ønsker at gjestene skal bade naken for å «unngå sopp».

- Problemet med store badebukser er at de får bakteriene til å florere. Det er svært viktig at man ikke får kroppssvette ut i bassengene. Vi ønsker ikke å drive et vanlig, simpelt badeland. Det segmentet av kunder som vi sikter oss inn mot, er svært opptatt av hygienespørsmål, sier Hagen til avisen.

Ifølge investoren har hotellet egne lendekleder som gjestene kan bruke når de beveger seg rundt, men i badekulpene vil han helst at de bader nakne.

Dette er imidlertid ikke samarbeidspartner Petter Stordalen helt enig i, og sier til VG at han alltid er påkledd når han går på spa. 

- Jeg mener generelt at folk bør ha badetøy eller håndkle på seg. Jeg forstår hygieneargumentene, men nakenheten bør være tildekket. Man skal ha respekt for norsk bluferdighet. Dette er Larvik og ikke Tyskland, sier han til avisen.

Hotellet har nå kjørt en egen kampanje med fokus på hygieneaspektet. I tillegg har eierne signert en plakat med spa-etiketten og hengt den opp ved inngangen til anlegget.

- Vi slet med å få folk til å respektere reglene, og tenkte de ville respektere dette mer om våre navn sto under. Jeg var der på tirsdag denne uken, og da virket det som om folk fulgte oppfordringene, sier Hagen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ser det sånn ut?