STEIN-RIK:Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow har investert 250 millioner i nytt luksusfly.  Foto: Tore Skaar
STEIN-RIK:Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow har investert 250 millioner i nytt luksusfly. Foto: Tore SkaarVis mer

Hagen kjøpte luksusfly

Stein Erik Hagen har sikret seg et av de mest avanserte privatflyene i verden.

SEHER.NO: Det er ingen som kan si at Stein Erik Hagen (50) og kona, Mille Marie Treschow (53), ikke reiser på første klasse.


Hagen har ifølge Se og Hør sikret seg Norges dyreste privatfly, med en prislapp på hele 250 millioner kroner. Kun den amerikanske presidentens fly "Air Force One" stiller i samme klasse.


Hagens Falcon-Jet har det ypperste av design, teknologi og luksus. Flyet er innredet med glinsende treverk, eksklusivt lær og gullkraner på både kjøkken og bad. Til og med egen dobbeltseng er å finne i det 20 meter lange luksusflyet.


Flyet er imidlertid ikke bare forbeholdt romantiske privatturer for det styrtrike ekteparet. Til Se og Hør forteller Hagen at han foreløpig kun har fløyet korte turer i Europa med det nye vidunderet.


- Men jeg hadde en lang tur til Karibien med flyet like før jeg kjøpte det. Beklageligvis for meg - men heldigvis for økonomien - er flyet leid ut nesten hele sommeren, sier milliardæren til Se og Hør.


Se bildene av Hagens luksusfly i Se og Hør Weekend!