RETT I SCENEKANTEN?: - Det hadde vært fantastisk gøy å banket kjeften ned i scenekanten, sier Julie Tverrå Johnsen (til høyre), men søsteren Lisa frykter å gå på trynet i kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no
RETT I SCENEKANTEN?: - Det hadde vært fantastisk gøy å banket kjeften ned i scenekanten, sier Julie Tverrå Johnsen (til høyre), men søsteren Lisa frykter å gå på trynet i kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Hælene er hennes største frykt

En av "The Johnsen Sisters" frykter å gå på trynet - den andre håper hun gjør det...

Se videointervjuet med flere av "X factor"-finalistene nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag går den første finalerunden av årets "X Factor" av stabelen. Og det er en spent gjeng som møter Seher.no i TV 2-huset på Karl Johan i Oslo.

- Deter litt opp og ned. Vi har selvfølgelig mange nerver, gleder oss mye oger spent på om det kommer til å gå bra. Men vi får mye støtte fra deandre finalistene - og ikke minst god støtte i hverandre. Her skal virocke, sier søstrene Lisa og Julie Tverrå Johnsen i "The Johnsen Sisters".

- Er det noe dere frytkter kan gå galt på scenen?

- Jeg er litt redd for å tryne, smiler Lisa, mens søsteren raskt tar til motmæle.

- Nei, det er jeg ikke redd for. Det hadde vært fantastisk gøy å banket kjeften ned i scenekanten, smiler hun.

- Nei, jeg er litt redd for å tryne, insisterer Lisa på igjen.

- Ja, det er alle jenter med stilletthæler, konstaterer Julie.

De to guttene i "Reaching Horizons" har så langt ikke fått nerver før den store dagen.

- Det står veldig godt til med nervene, vi er rett og slett kjempespente. Vi har en god følelse i magen. Hva kaller man det? Skrekkblandet fryd heter det vel, det har jeg lest et eller annet sted, sier de to guttene i "Reaching Horizons", Per Fredrik "Pelle" Åsly og Anders Ringdal Strøm.

Den mildt sagt munnrappe duoen har en noe uvanlig måte å beskrive følelsen de sitter med før den store ilddåpen fredag kveld. Hør bare:

- Vi har jo hatt piloter og generalprøve og sånn, og man kjenner det altså. Jeg hadde litt nerver i går, og da følte jeg nesten at jeg la på meg 40 kilo i nerver - akkurat som et nervebelte! Men når jeg våknet i dag tenkte jeg bare at "Hvorfor skal man ha nerver"? Det er jo akkurat dette vi har lyst til å gjøre, medgir Anders Ringdal Strøm.

Pernille Svensen Øiestad (17) er den yngste deltageren i årets finalerunder. 17-åringen er derimot - imponerende nok - ikke spesielt urolig før den store live-sendingen.

- Vet du hva? Det går faktisk veldig fint, jeg er ikke så nervøs. Jeg gleder meg mest, jeg skal bare gå opp på scenen å gjøre det jeg elsker å gjøre - og så får det være bra. Jeg prøver å legge bort nervene litt, det er ingen vits å ha dem hvis ikke de er der, sier Pernille.

Den indiske trønderrockeren, Chand Torsvik, tar det hele med knusende ro. I hvert fall foreløpig.

- Det handler litt om at jeg må gjøre jobben min, jeg må gjøre så godt jeg kan - så blir resten opp til folket. Det blir spennende, jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan.

Det samme skal Stavanger-gutten Tommy Fredvang gjøre. Men hos Tommy har pulsen økt i takt med det eventyret som "X Factor" har vært for hans del.

- Nå går det i 200 i kroppen, jeg kjenner at det er alvor nå. Det var godt å få den generalprøven onsdag slik at man fikk kjenne litt på publikum og slike ting. Men hjertet pumper og går i hundre, innrømmer han til Seher.no.

"X Factor"-finalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på seher@seher.no,
eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Dette bildet forteller det meste

Se videointervjuet med flere av "X Factor"-finalistene her:

[obj:media:8074]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.